Rapportera: Googles hĂ„rdvaruplaner för 2019 inkluderar Pixel ‘Lite’, Home-uppdatering, nya Nest-kameror och bĂ€rbara

Googles maskinvarealternativ frĂ„n första parten kan vara instĂ€llda pĂ„ att öka i Ă„r enligt en ny rapport. Baserat pĂ„ detaljerna kan vi se nya produktlinjer samt uppdateringar av befintliga. Förutom den redan kĂ€nda, kommande, billigare Pixel “Lite” rapporterar Nikkei att Google planerar att slĂ€ppa sina egna bĂ€rbara (plural), en Google Home-uppdatering och sĂ€kerhetskameror i Ă„r.

Den fullstÀndiga rapporten Àr ganska lÄng och vÀrd att lÀsa om du Àr mycket intresserad av Googles maskinvareanstrÀngningar för första parten, men de relevanta bitarna som diskuterar tidigare okÀnd hÄrdvara ligger precis nedan:

“En person med direkt kunskap om saken berĂ€ttade för Nikkei att Google planerar att slĂ€ppa en ny sĂ€kerhetskamera senare i Ă„r efter det att det integrerade teamet frĂ„n Nest Labs … Företaget kommer ocksĂ„ att lansera en uppdaterad version av sin signatur smarta högtalare Google Home i Ă„r, liksom ett nytt smartwatch för att tĂ€vla med Apple Watch, sa den som Ă€r bekant med planen. “

Nya smarta högtalare och sĂ€kerhetskameror Ă€r inte sĂ€rskilt förvĂ„nande. NĂ€r Nest slogs samman till Google skulle all ny hĂ„rdvara frĂ„n den avdelningen vara tillmötesgĂ„ende frĂ„n Google pĂ„ nĂ„gon nivĂ„ och Nest slĂ€pper hela tiden nya kammar. Det Ă€r möjligt att detta kan Ă„tföljas av en omfördelningsanstrĂ€ngning som gör det mer öppet Googly (dvs. “Bo frĂ„n Google”, etc.) men det skulle inte behöva vara fallet för att rapporten ska vara korrekt. Det har ocksĂ„ gĂ„tt ett tag sedan det ursprungliga Google Home slĂ€pptes, och Nikkei fixar det som en förbĂ€ttrad uppdatering – Ă€ven om jag fortfarande skulle Ă€lska att se en vattenbestĂ€ndig enhet för badrummet.

Den största överraskningen kommer dock frĂ„n förvĂ€ntningarna pĂ„ “bĂ€rbara” och notera plural. Medan vi har tĂ€nkt oss att Google hade en smartwatch frĂ„n första parten i arbetena sedan en jobblista gick upp förra veckan, verkar Nikkeis rapport tyder pĂ„ att det finns mer Ă€n en pĂ„ vĂ€g, eller Ă„tminstone arbetar med.

Pixel “Lite”, om den hamnar med det namnet, har lĂ€ckt ut som en sil.

Förutom den ofta lĂ€ckta, eufemistiskt “icke-premium” Pixel Lite, sĂ€ger Nikkei ocksĂ„ att Google planerar en ny högre Pixel för i Ă„r. (Rysare.)

Andra branschspecifika detaljer i rapporten Àr ocksÄ intressanta. Tydligen mÄnga företag som Àr involverade i tillverkning av hÄrdvara för Apple vill hÀmta kontrakt med Google som AppleFörsÀljningen har börjat avta och befintliga tillverkare ökar produktionen. Google ser ocksÄ pÄ att flytta mer tillverkning bort frÄn Kina till följd av den nuvarande amerikanska handelskonflikten, dÀr platser som Vietnam och Taiwan har blivit synliga av partnertillverkare.

Det lÄter som om Ärets I / O och Made by Google-evenemang skulle kunna leverera nÄgra fler prylar Àn vi förvÀntat oss.

0 Shares