Readdle's Calendars-app fÄr inbyggd Outlook Exchange-integration och flera konton

Readdle's Calendars-app fÄr inbyggd Outlook Exchange-integration och flera konton 1

Den ukrainska utvecklaren Readdle har slÀppt en uppdatering till sin Produktivitetsprogramvara för kalendrar vilket ger förbÀttringar inklusive inbyggd Exchange-integration och stöd för flera konton.

Med denna utmÀrkta dagliga planerare med lÀtt vikt kan du nu ansluta ditt Microsoft Outlook (Exchange) -konto för att enkelt hantera dina arbetskalendrar pÄ en central plats. Du kunde göra det tidigare men du var tvungen att gÄ igenom en besvÀrlig process för att lÀgga till ett Exchange-konto i iOS-systeminstÀllningarna innan det kunde anvÀndas i appen Kalendrar.

Detta var en deal-breaker för mÀnniskor som ville hÄlla privat och arbetsliv separerade och inte ville lÀgga till företagskonton till sina personliga enheter. Men med den hÀr uppdateringen kan du snabbt ansluta din Exchange-kalender i kalenderinstÀllningarna: tryck pÄ LÀgg till konto> Exchange.

"Det direkta Outlook (Exchange) -stödet Àr en viktig förbÀttring för tusentals mÀnniskor som anvÀnder kalendrar av Readdle med sina företagskonton," Readdle anteckningar. Native Exchange-stöd har gjort hela kalenderupplevelsen mer smidig och stabil ocksÄ.

Dessutom ger flera kontotsupport (tillgÀngligt i pro-utgÄvan) möjligheten att ansluta flera Google, iCloud, Exchange och andra kalendrar och anvÀnda dem samtidigt.

Kalendrar har alltid erbjudit dig att ansluta ett enda Google-konto. För att fÄ Ätkomst till alla andra kalendrar mÄste du lÀgga till dem till din iPhone i iOS-instÀllningarna och synkronisera via lokala kalendrar. Den hÀr proceduren var ganska inte uppenbar och krÀvde massor av extra steg. MÄnga anvÀndare begÀrde ett alternativ att lÀgga till flera konton direkt i appen, och vi Àr glada över att ta med det.

Du kan ansluta sĂ„ mĂ„nga personliga Google-kalendrar som du vill, ansluta ett gĂ€ng Exchange-kalendrar eller bara njuta av din iCloud – inget behov att grĂ€va i appen InstĂ€llningar eller ta itu med Apple: S inbyggda kalenderapp lĂ€ngre.

Readdles webbplats har mer om skillnaderna mellan appens vanliga och proversioner.

Readdle's Calendars-app fÄr inbyggd Outlook Exchange-integration och flera konton 2

Readdle har varit upptagen med att lÀgga till nya funktioner i sina andra produktivitetsappar.

Spark-e-postklienten uppdaterades nyligen med en helt ny design och förbÀttringar som inbox-avatarer, anpassade e-postÄtgÀrder, Dark Mode-stöd, iPad-produktivitetsgest och mer.

Och Readdle's Documents, som antagligen Àr den bÀsta filhanteraren pÄ iOS, har nu en fullstÀndig PDF-redigerare, har en översynen look och ökar din produktivitet med stöd för de nya iPad multitasking-funktionerna i iPadOS och sÄ vidare.

Ta tag i kalendrar av Readdle utan kostnad i App Store.