Remo-programvara för reparation av video – Reparera enkelt skadade videofiler

Har du nÄgonsin stött pÄ en situation dÄ dina videofiler skadas pÄ datorn? Det hÀr Àr exakt handledning för dig som vill reparera korrupta videofiler och leta efter lite programvara för det.

Det Àr bokstavligen en mardröm för vloggers. Jag fÄr mÄnga e-postmeddelanden mest av videografintresserade som kÀmpar med skadade eller trasiga videofiler. En bra video Àr en juvel för videobloggar, den trasiga videofilen Àr precis som en dolk i hjÀrtat.

Varför skulle du behöva programvara för videoreparation? Innan vi hoppar till korrupt reparation av videofiler programvara. LÄt oss bara diskutera hur en videofil skadas. Det finns flera skÀl till det och följande Àr bara nÄgra av dem.

 1. KomprimeringsfrÄgor: Vid komprimering av de stora videofilerna letar komprimeringsprogramvaran efter pixlarna i varje ram och grupperar identiska pixlar. DÄlig komprimeringsprogramvara leder ofta till otÀcka videor.
 2. Skadad videohuvud: En rubrik för en video innehÄller all teknisk information om filmen. Den leder datorn till hur man spelar upp videon och fungerar som en karta och guide. En trasig rubrik hindrar ibland till och med datorn frÄn att öppna filen.
 3. Strömavbrott under inspelning: Som diskuterats ovan Àr rubriken det viktigaste för en videofil och den Àr kodad i slutÀndan nÀr du spelar in videon. Strömavbrottet kan leda till trasig eller ofullstÀndig video och tillÄter inte datorn att spela den.

Varför anvÀnda Remo Video Repair Software?

Efter att ha gjort en undersökning frÄn dem som jag rekommenderade den hÀr programvaran, fick jag veta att Remo-programvaran för videoreparation löser de flesta problem. Merparten av tiden förklaras orsakerna till de skadade videofilerna. Remo-videoreparation fungerar smidigt med dem.

Den mest fantastiska funktionen i Remo som gör den till branschledare och kundens val Àr att arbeta med det skadade i skrivskyddslÀget till skillnad frÄn den andra tillgÀngliga programvaran pÄ marknaden. Det skadar inte videofilen mer. NÀr du Àr klar med att reparera filen kan du förhandsgranska filen och spara den pÄ din enhet. DÀrför kan jag sÀga att det Àr den bÀsta skadade programvaran för videoreparation 2019.

Funktioner

Remo-videoreparation har nÄgra fantastiska funktioner. Vi har markerat nÄgra av dem nedan. Men ord rÀcker sÀkert inte för att ge dig en tydlig bild av dessa, du behöver ladda ner programvaran och testa dem.

 • Stöd för flera filtyper: Remo-videoreparation stöder ett brett utbud av filer inklusive MOV, AVI, MP4, XVID, DIVX, etc. Den kraftfulla algoritmen reparerar enkelt alla dessa filer utan problem.
 • Reparera video frĂ„n valfri kamera: Oavsett vilken kamera du anvĂ€nder förstĂ„r Remo den. Testade kameratyper inkluderar Canon, Nikon, Sony, GoPro, DJI Phantom, etc.
 • SĂ€ker reparation av videor: Till skillnad frĂ„n andra videoreparationsprogramvaror fungerar Remo-videoreparation pĂ„ den trasiga videofilen i skrivskyddad lĂ€ge för att sĂ€kerstĂ€lla sĂ€ker reparation och förhindra ytterligare skador pĂ„ videon.
 • Förhandsgranska innan spara: Innan du sparar videon kan du förhandsgranska och kontrollera hur bra Remo-videoreparationen var med att fixa din skadade och trasiga video. NĂ€r du Ă€r sĂ€ker pĂ„ kvaliteten kan du spara den.

…. inte de kompletta listorna över funktioner, det finns mĂ„nga andra som du skulle göra och du kan lĂ€sa om dem pĂ„ deras webbplats.

LÄt oss nu hoppa till den viktigaste delen om hur vi ska anvÀnda Remo för att reparera videor.

Hur reparerar jag videor med Remo?

Till skillnad frÄn annan video reparationsprogramvara som finns pÄ marknaden. Remo Àr ganska lÀtt att anvÀnda och ger Ànnu bÀttre resultat. SÄ hÀr kan du anvÀnda det.

Steg 1: Starta verktyget, klicka pÄ VÀlj fil och vÀlj den skadade videofilen som mÄste repareras

Remo-programvara för reparation av video - Reparera enkelt skadade videofiler 1

Steg 2: Klicka pÄ VÀlj referens MOV-fil och vÀlj en spelbar videofil som referens för att reparera skadade videofiler. Jag förklarar senare varför du behöver en referensfil.

Remo-programvara för reparation av video - Reparera enkelt skadade videofiler 2

Steg 3: Klicka pÄ Reparera-knappen för att starta den skadade eller skadade videoreparationsprocessen.

Remo-programvara för reparation av video - Reparera enkelt skadade videofiler 3

Steg 4: Verktyget underlÀttar en förhandsvisning av den fixade skadade videofilen

Remo-programvara för reparation av video - Reparera enkelt skadade videofiler 4

Steg 5: Om du Àr nöjd med den reparerade videofilen kan du aktivera programvaran och spara den reparerade trasiga videon.

Remo-programvara för reparation av video - Reparera enkelt skadade videofiler 5

Varför behöver jag en referensfil? Tja, svaret Àr ganska enkelt. HÀr bryter jag ner det till dig i enkla ord. Varje kamera skapar videofilen pÄ sitt sÀtt. Remo video reparation mÄste förstÄ infrastrukturen för videofilen. SÄ mÄste du ladda upp en annan videofil inspelad frÄn samma kamera.

Vanligtvis skapar AVI- och MOV-filer problem. Remo video programvara fungerar bÀst för reparera MOV-fil liksom AVI.

PrissÀttning

Enskild licens – 99,99 dollar / livstid

Slutsats

PÄ ett eller annat sÀtt Àr korruption av videofiler oundviklig. Som de skÀl som förklaras ovan kan detta bero pÄ alla orsaker. Den hÀr granskningen av Remo Video Repair Software var pÄ rekommendation frÄn vÄra anvÀndare. Vi hoppas verkligen att du gillade den hÀr tutorialen som kunderna gjorde som anvÀnde programvaran. Men det viktigaste för oss Àr din feedback om det.

Vi gillar verkligen att veta vilken programvara du anvÀnder just nu och vilka funktioner du gillar med den. Om du anvÀnder Remo vad du gillade med det.

Fördelar och nackdelar

Pros

 • Flera typer stöds
 • Alla större kameramĂ€rken stöds
 • MOV och AVI-export
 • Kör i skrivskyddad lĂ€ge
 • ObegrĂ€nsade videoreparationer
 • Förhandsgranska innan spara

Nackdelar

 • Ej tillgĂ€ngligt pĂ„ Linux
 • BĂ€st för smĂ„ kontor

Landningssida

Jag hoppas att du vet att det Àr viktigt att dela. Dela denna artikel pÄ sociala medier med vÀnner och familj.