Revolut är återigen tillgänglig på DABOX-tjänsten

Det var i september som Caixa Geral de Depósitos lanserade en intressant app. Det heter DABOX, och med den här appen har användare en enklare uppfattning om var de spenderar sina pengar. I början var det också möjligt att ha Revolut-konton i tjänsten, men supporten drogs tillbaka. Nyligen blev Revolut tillgänglig på den här tjänsten igen.

Revolut är återigen tillgänglig på DABOX-tjänsten 1

DABOX-appen tillåter användare att lägga till löpande konton till de viktigaste bankerna som är verksamma i Portugal. På detta sätt har kunderna en integrerad bild av sina ekonomiska resurser.

Det låter dig också ha, automatiskt och på några sekunder, tack vare en kraftfull analytisk motor, alla dina rörelser kategoriserade i till exempel hem, mat, transport, shopping, fritid och hälsa, bland andra.

Revolut är återigen tillgänglig på DABOX-tjänsten 2

Använder du DABOX-appen? Du kan nu lägga till ditt Revolut-konto

Revolut lanserades i juli 2015 som ett digitalt alternativ till stora banker. Genom denna tjänst är det möjligt att ha ett virtuellt eller fysiskt kort. Markera för det faktum att denna tjänst inte tar ut avgifter för betalningstransaktioner, nationella eller internationella överföringar och valutakurser. Nyligen blev det möjligt att även ha dina Revolut-konton i den här tjänsten.

För att lägga till ett Revolut-konto till DABOX-appen, gå till Lägg till bank och välj sedan Revolut.

Revolut är återigen tillgänglig på DABOX-tjänsten 3 Revolut är återigen tillgänglig på DABOX-tjänsten 4

Då måste de verifiera till Revolut-kontot, inom DABOX-appen, och ge sitt samtycke.

DABOX-appen är en unik innovation på den portugisiska marknaden, resultatet av investeringar i bankens digitala omvandling. Appen är tillgänglig i App Store och Google Play för ALLA KUNDER FRÅN ALLA BANKER. Det ger en överblick över alla konton som innehas i CGD och hos de andra bankerna.

Om du anv√§nder l√§nk Pplware √§r undantaget fr√•n fraktkostnader f√∂r Revout-kortet, i beloppet av 5.99 ‚ā¨ – g√§ller endast f√∂r nya medlemmar!

0 Shares