SĂ„ du kan aktivera Chrome-alternativet som blockerar tunga annonser

Annonsering och internetannonser har blivit ett riktigt skadedjur för anvĂ€ndarupplevelsen nĂ€r man surfar pĂ„ internet. Även om detta Ă€r den modell genom vilken tjĂ€nster och webbplatser genererar vinster, har andra utnyttjat det för att göra det extremt invasivt och irriterande. Till och med nu finns det annonser som kan tömma webblĂ€sares och datorresurser, vilket bromsar ner sistema och gör navigering verkligen outhĂ€rdlig. Av denna anledning har de frĂ„n Google arbetat med en mekanism för att bekĂ€mpa detta problem och har inkluderat ett alternativ i deras flaggsektion som gör att du kan bli av med det.

Om du ofta lider av dessa problem med internetannonser kommer detta Chrome-alternativ att komma som en ring till fingret och hÀr visar vi dig hur du aktiverar det.

Blockera annonser som förbrukar mÄnga resurser

Det rĂ„der ingen tvekan om det enorma obehag som genereras av internetreklam, du gĂ„r in pĂ„ en webbplats och plötsligt visas dussintals fönster, nĂ„gra som till och med bromsar din dator. Även om det finns lösningar som AdBlock, litar mĂ„nga inte pĂ„ dessa typer av förlĂ€ngningar med tanke pĂ„ att de kan samla in sina anvĂ€ndningsvanor. DĂ€rför, om du vill bli av med dessa irriterande annonser utan att installera nĂ„gonting, bör du anvĂ€nda flaggavsnittet dĂ€r alternativet vi behöver för att aktivera för att blockera denna annonsering finns.

SĂ„ du kan aktivera Chrome-alternativet som blockerar tunga annonser 1

Till att börja med processen handlar allt om att ange följande i adressfÀltet :: Chrome: // flaggor.

SĂ„ du kan aktivera Chrome-alternativet som blockerar tunga annonser 2

Detta tar dig direkt till det experimentella alternativet i Chrome, lÀngst upp hittar du en sökfÀlt som vi kommer att anvÀnda för att hitta det alternativ vi behöver. Funktionen vi letar efter kallas "Tung annonsinsats", sÄ ange den i sökfÀltet, tryck pÄ Enter sÄ kommer du omedelbart att ha den pÄ skÀrmen.

SĂ„ du kan aktivera Chrome-alternativet som blockerar tunga annonser 3

Nu mÄste du bara klicka pÄ rullgardinsmenyn till höger och Àndra dess status till "Aktiverad". Sedan kommer webblÀsaren att be om att starta om sÄ att Àndringarna trÀder i kraft och det Àr det. Under dina nÀsta surfaressessioner kommer Chrome att upptÀcka de tunga annonserna och blockera dem automatiskt.

0 Shares