Samsung avslöjar felaktigt den nya processorn Galaxy Boka S

Samsung avslöjar av misstag den första enheten Galaxy Boka S med en Intel-processor som ännu inte tillkännagivits av företaget, fingeravtrycksscanner inbyggd i strömbrytaren och andra nya funktioner.

I augusti 2019 tillkännagav Samsung en ny enhet som heter Galaxy Boka S som bland annat skulle ha Windows 10 och skulle köras under en ARM-arkitektur, en dator som visades som en snabbare enhet tack vare 7 nn från Qualcomm, Snapdragon 8CX.

Nya Samsung Galaxy Book S anländer med Intel-processor

Emellertid visar en ny läcka av Samsung själv av misstag att kanske denna hastighet inte uppnåddes, och det är därför företaget beslutade att byta Snapdragon-processor för en från Intel, en mycket viktig förändring i Galaxy Boka S.

Enligt källaDenna information avslöjades av företaget via en av sina webbplatser, där den visade den nya enheten med modellnumret NP767XCM-K01CA och en processor som hittills inte tillkännagivits av Intel, en Lakefield Core i5-L16G7.

LakeField, fingeravtrycksscanner och andra nyheter

√Ąven om f√∂retaget omedelbart tog bort denna utrustning fr√•n webben, var det k√§nt att detta Galaxy Bok S kommer ocks√• med: dubbla USB-C-portar, Bluetooth 5.0 och st√∂d f√∂r microSD-kort.

Dessutom kommer denna utrustning med en fingeravtrycksscanner inbyggd i strömbrytaren, två alternativ på den interna lagringsnivån 128 GB och 512 GB, och kommer att finnas i färgerna: Mercury Grey och Earthy Gold.

EN Galaxy Böcker S mindre energieffektiva

√Ąven om denna f√∂r√§ndring kan f√∂rb√§ttra funktionen hos Galaxy Boka S, sedan nu applikationerna till Windows de kommer att kunna utf√∂ras naturligt, n√•got som f√∂rb√§ttrar prestanda, denna f√∂r√§ndring ger en negativ effekt.

Tja, batteriet kommer bara att pågå i 17 timmar, till skillnad från den tidigare modellen med Snapdragon 8cx som erbjöd en batteritid på 25 timmar, en förändring som kanske inte är ett särskilt gynnsamt alternativ för den här nya modellen, men det saknas Se hur användare svarar när Samsung officiellt erbjuder denna modell.