Samsung bÀrbar dator Galaxy Bok S nÄr slutligen marknaden

I slutet av 2019 visste vi redan om förekomsten av denna speciella bÀrbara dator designad av Samsung. Ursprungligen presenterades det vid företagets Unpacked-evenemang förra Äret och försÀljningen förvÀntades börja i september.

Men flera gĂ„nger utsattes hans avgĂ„ngsdatum … tills nu. FrĂ„n och med idag startar Samsung den officiella försĂ€ljningen av sin Samsung premium laptop Galaxy Bok S. FörförsĂ€ljningen av samma började för lite mindre Ă€n en mĂ„nad sedan och förvĂ€ntas ha ett varmt vĂ€lkomnande frĂ„n marknaden.

Vad gör det annorlunda?

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/02/1581665104_298_Samsung-barbar-dator-Galaxy-Bok-S-nar-slutligen-marknaden.jpgDen bÀrbara datorn har vÀckt allas uppmÀrksamhet bÄde för sin distinkta design och för den motstÄnd som den lovar. Enheten för Samsung Àr en mellanprodukt mellan en bÀrbar dator och en smartphone.

Den kombinerar den ena bearbetningskapaciteten med den rörlighet och komfort som den andra kan ge. Totalt hittar vi ett team som Àr lika kraftfullt och bÀrbart, sÄ du behöver inte ge upp en sak för att ha den andra.

NÄgra av dess höjdpunkter

För att göra detta tydligare, lÄt oss granska nÄgra av de mest enastÄende detaljerna om designen och funktionerna i Galaxy Boka S. En av de första punkterna vi inte kan missa Àr dess struktur.

HĂ„rdvara Nyfikenheter

https://i1.wp.com/clipset.20minutos.es/wp-content/uploads/2019/08/galaxy-book-s_ultralight_l.jpg?fit=949%2C600&ssl=1

Den bÀrbara datorn har utformats för att bara vara 11,8 mm tjock, vilket gör den till en av de tunnaste i vÀrlden. LikasÄ Àr vikten under 1 kilogram. DÀrför kommer transporten av det aldrig att vara ett problem för sina anvÀndare.

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/02/1581665104_804_Samsung-barbar-dator-Galaxy-Bok-S-nar-slutligen-marknaden.jpgDessutom har den bÀrbara datorn tvÄ USB-portar, frÄn vilka du kan ansluta andra datorer till datorn eller helt enkelt ladda den. Tack vare detta Àr de stora och skrymmande laddarna inte ett problem, eftersom datorn bara behöver de diskreta och allt mer universella USB C-kablarna. SkÀrmen kommer att ha 13.3 tum och dess kamera, Àven om det ursprungligen Àr svÄrt att mÀrka i designen, kommer att ha 720p definition.

batteri

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/02/1581665105_223_Samsung-barbar-dator-Galaxy-Bok-S-nar-slutligen-marknaden.jpg "bredd =" 759 "höjd =" 562

En annan detalj som helt enkelt uppmÀrksammar denna utrustning har att göra med batteriets livslÀngd. 42Wh med vad som rÀknas gör att den bÀrbara datorn kan fungera smidigt i upp till 25 timmar vid maximal prestanda.

Oavsett om det anvÀnds för fritid eller för arbete kommer avgifterna inte lÀngre att vara ett problem. Eftersom, med bara en, Galaxy Bok S kommer att vara redo att fungera smidigt i mer Àn en dag.

Processor och programvara

https://live.mrf.io/statics/i/ps/www.muycomputer.com/wp-content/uploads/2019/11/Samsung-Galaxy-Book-S.jpg? Bredd = 1200 & enable = upscale "bredd =" 1075 "höjd =" 645En punkt som gör detta team till en intressant hybrid Àr att det inte har de traditionella Intel-chips. De har faktiskt valt Snapdragon, samma modell som anvÀnds i de flesta smartphones idag.

Även om de Ă€r utformade för att fungera under lĂ„ng tid, Ă€r deras prestanda vanligtvis inte lika bra som för bĂ€rbara datorer. DĂ€rför finns det nu Snapdragon 8cx, ett chip med alla funktioner för en smartphone men som kan ge den bearbetningskraft som en bĂ€rbar dator krĂ€ver.

NÀmnda processor fungerar med sistema operativo Windows 10 Hem / Pro. Den kommer att anvÀnda 8 GB RAM, 356 GB eller 512 GB internt minne, plus upp till 1 TB som kan utökas genom MicroSD-kort.

Andra fördelar

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/02/1581665106_973_Samsung-barbar-dator-Galaxy-Bok-S-nar-slutligen-marknaden.jpg "bredd =" 795 "höjd =" 447

En sista funktion som ger Galaxy Book S din Premium-aura handlar om din fingeravtryckslÀsare. PÄ detta sÀtt kommer inte bara datorns innehÄll att vara helt privat, eftersom bara du kan komma Ät det via ditt fingeravtryck. De kan faktiskt ocksÄ helt enkelt trycka pÄ strömbrytaren sÄ kommer den bÀrbara datorn att kÀnna igen ditt fingeravtryck och utföra inloggningen automatiskt.

Var bestÀller jag den bÀrbara datorn Galaxy Boka S?

https://i0.wp.com/codigoespagueti.com/wp-content/uploads/2019/08/galaxy-book-s-2.jpg? storlek = 1080% 2C608 & kvalitet = 80 & ssl =1"bredd =" 828 "höjd =" 466Som vi sa i början Àr denna Premium-bÀrbar dator Àntligen tillgÀnglig pÄ marknaden. SÄ om du vill ha det mÄste du bara sortera det efter Samsungs webbplats, om du Àr i USA eller genom Microsoft Store. Priset med vilket det har nÄtt marknaden har varit 999 dollar och kommer i fÀrgerna silver och guld.

0 Shares