Samsung började arbeta med Galaxy S8 / S8 + Oreo-uppdatering med build G955FXXU1BQI1 / G950FXXU1BQI1

Samsung började arbeta med Galaxy S8 / S8 + Oreo-uppdatering med build G955FXXU1BQI1 / G950FXXU1BQI1 1

Samsung S8 och S8 Plus var en enorm framgÄng. Det vÀckte uppmÀrksamheten hos ett mycket stort antal mÀnniskor över hela vÀrlden strax efter det att det slÀpptes. I sjÀlva verket vÀntade mÄnga smartphone-Àlskare pÄ det innan det Àntligen presenterades för allmÀnheten. Du vet förmodligen att S8 Àr en underbar enhet i alla aspekter och att den snart kommer att bli mer kraftfull. Ja, du lÀser rÀtt och det Àr nÄgot med Android Oreo. Om du Àr anvÀndare av den hÀr smarttelefonen finns det goda nyheter för dig och du behöver inte oroa dig för lÀnge för att uppleva Oreo OS pÄ din Samsung S8.

Samsung började arbeta med Galaxy S8 och S8 + Oreo-uppdatering med build G955FXXU1BQI1 och G950FXXU1BQI1

Faktum Àr att Samsung har börjat arbeta med S8 Android Oreo-uppdatering och du kommer snart att fÄ möjlighet att installera den senaste Android-versionen pÄ din S8 som för nÀrvarande körs pÄ Android 7.0. S8 och S8 plus kommer att fÄ den hÀr uppdateringen och enligt en rapport har företaget planerat att starta uppdateringen för deras S8-serien i slutet av nÀsta mÄnad, dvs oktober 2017. Det kommer att finnas firmwareversion av G955FXXU1BQI1 och G950FXXU1BQI1 för sina widgets.

Även om det inte finns nĂ„gon solid information tyder vissa rapporter pĂ„ att Samsung planerar att lansera ett beta-program innan Android Oreo-uppdatering skickas till alla Samsung Galaxy S8 / S8 Plus-enheter. Den sydkoreanska smarttelefonstillverkaren arbetar för nĂ€rvarande mycket hĂ„rt för att hĂ„lla takten i denna frĂ„ga. Vi fick veta att Samsung inte kommer att avslöja alla funktioner i Android Oreo i betaversion.

Samsungs Oreo-uppdateringsplaner Àr fantastiska och alla Galaxy S8-enheter kommer att tÀckas med Oreo inom en mycket kort tidsperiod efter att betatestet Àr slut. Samsung vill inte att sina premiumtelefonanvÀndare ska vÀnta lÀngre och processen har dÀrför pÄgÄtt med mycket snabb hastighet. Android Oreo Àr ett kraftfullt operativsystem som till stor del förvÀntas lÀgga till mer i Samsung: s funktionalitet Galaxy S8. Vi kÀnner alla till de funktioner som Oreo Àr utrustad med och detta indikerar tydligt att din Samsung Galaxy S8 kommer snart att bli mer kraftfull i alla aspekter.

Du kanske inte har nÄgon aning men faktum Àr att Samsung anvÀnder multi-CSC-firmware-teknik och dÀrmed Android Oreo för Samsung Galaxy S8 kommer att göras tillgÀngligt snabbt nÀr allt Àr klart. Oreo förvÀntas öka S8: s prestanda i en utmÀrkt omfattning. SlÀthet pÄ skÀrmen, liksom batteritid, Àr de tvÄ huvudfunktionerna som till stor del förvÀntas i Samsung S8 frÄn Oreo 8.0. Utöver detta kommer bild-i-bild-lÀge, multitasking, sÄvÀl som meddelandepunkter att lÀgga mycket till S8.

Oreo ger ocksÄ en ny design till emojis och gör Galaxy S8 överlÀgsen i alla aspekter. Men som redan nÀmnts kanske Samsung inte anvÀnder alla funktioner som finns i Oreo för Galaxy S8-uppdatering.

0 Shares