Samsung fÀllbara smartphone Galaxy Z har specifikationer slÀppta online

Samsung, vid evenemanget Unpacked, förbereder sig för att introducera den nya hopfÀllbara smarttelefonen Galaxy Z. SÄledes intervallet Galaxy S20 kommer inte att vara den enda höjdpunkten i presentationen. Som ett resultat av nya lÀckor har specifikationerna slÀppts.

Vi stÄr inför ett helt annat koncept Àn det som debuterades pÄ Samsung Galaxy Fold. Följaktligen borde priset vara lÀgre och dÀrmed bidra till massiveringen av smartphones vikning.

Samsung fÀllbara smartphone Galaxy Z har specifikationer slÀppta online

Samsungs Unpacked-evenemang Àr den 11 februari. Teknologigiganten förvÀntas visa upp nÄgra av smartphones och teknologier som kommer att vara i fokus under Äret 2020. Bland vilka naturligtvis Àr Galaxy S20.

Det sydkoreanska företaget kommer dock fortfarande att presentera en hopfÀllbar smartphone. Samsung Galaxy Z kommer att vara en annan utrustning Àn Galaxy Fold, bÄde i koncept och i specifikationer som kommer att Äterspeglas i det slutliga priset.

Samsung fÀllbara smartphone Galaxy Z har specifikationer slÀppta online

SÄ Àven om det fanns mycket rykt, kan vi nu hantera flera specifikationer för terminalen, nÀmligen skÀrmen och kamerorna.

Specifikationer för kamera, display och SoC Galaxy Z

Informationen slÀpptes av Max Winebach, frÄn XDA-utvecklare. Winebach har haft tillgÄng till nÀsta smartphones Samsung, genom interna kontakter inom företaget. PÄ detta sÀtt kan den avslöja tillförlitlig information i förvÀg.

Efter att ha slÀppt flera konturer av Galaxy S20, det Àr dags att nÀrma sig vikningen Galaxy Z.

Uppenbarligen kommer den hÀr smarttelefonen att ha en dubbelkamera, huvudkamera och ultravinkell konfiguration pÄ baksidan. Laddningen Àr 15 W, inte för snabb, men den har trÄdlös laddning.

Smartphones huvudskÀrm kommer att ha AMOLED-teknik, vilket Àr typiskt för Samsung-terminaler. Men den har ocksÄ en sekundÀr skÀrm, till exempel "bror" Galaxy Fold.

Det förvÀntas dock att den sekundÀra skÀrmen kommer att vara liten, antagligen med 1 tums. Det kommer att vara anvÀndbart att snabbt kontrollera information frÄn smarttelefonen och Àven kunna ta selfies med den bakre kameran.

NĂ€r det gĂ€ller prestanda kommer du att ha en Qualcomm Snapdragon 855+ SoC. Även om dessa specifikationer redan Ă€r kĂ€nda, finns det mĂ„nga fler som borde dyka upp under de kommande dagarna. Det förvĂ€ntas faktiskt att de kommer att vara identiska med Galaxy S10e.

Quick Share kommer att vara Samsungs alternativ till AirDrop


0 Shares