Samsung Filtration Galaxy S11e föreslÄr att den kommer med trippel bakkamera

Samsung planerar att tillÀmpa strategin frÄn det föregÄende flaggskeppet genom att lansera en prisvÀrd modell av sin nÀsta S11, det Àr den Galaxy S11e som kommer med nÄgra funktioner i Pro-versionen av Galaxy S11 och S11 Pro till ett lÄgt pris. I detta avseende antyder en ny filtrering att enheten kommer med intressanta funktioner.

Webbplatsen PriceBaba, avslöjade renderingar och bilder av Samsung Galaxy S11e, dÀr enheten observeras med en storlek som Àr mindre Àn storleken pÄ sina Àldre bröder och med mÄnga av egenskaperna hos Galaxy S11.

Samsung AllmÀnna funktioner Galaxy S11e

En dag efter publiceringen av Samsung Galaxy S11, en ny lÀcka avslöjar detaljer om Galaxy S11e med skÀrm 6,3 tum ungefÀr, mindre Àn S11-versionen avslöjade för en dag sedan.

Dessutom har enheten dimensioner pÄ 151.7 x 69.1 mm x 7.9 mm i kroppen, lite högre Àn Galaxy S10e men med samma djup anger kÀllan.

TrippelkamerauppsÀttning

Även om skĂ€rmdetaljerna för den nya Samsung-smarttelefonen Ă€r intressanta, Ă€r detta inte den mest anmĂ€rkningsvĂ€rda av den prisvĂ€rda versionen av Galaxy S11 eftersom uppenbarligen har smarttelefonen en kamera med tre sensorer.

Enligt Ätergivarna indikerar bÄde Onleaks och Pricebaba-filtret att S11e kommer med tre sensorer plus en blixt, men det har Ànnu inte definierats vad deras anvÀndbarhet kommer att vara.

Samsung Filtration Galaxy S11e föreslÄr att den kommer med trippel bakkamera 1Pricebaba

Vi kan emellertid inte lÄta bli att klargöra att om dessa renderds var sanna skulle detta vara en bra funktion jÀmfört med huvudkamera pÄ Samsung Galaxy S10e som bara har en 12MP-lins och en ultra vidvinkel 16MP-trigger.

Adjö till jackkontakten och den fysiska biometriska sensorn

360-graders Ätergivningar visar att den förmodade Samsung-modellen Galaxy S11e kommer med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen efter modellens modell Note 10. Vi mÀrker inte heller hörlursuttaget för varumÀrket sÄ det spekuleras i att det kommer att vara frÄnvarande i den slutliga designen av enheten.

Kom ihÄg att Samsung hoppas kunna presentera serien med Galaxy S11 Är 2020, men det har inte förvÀntats att lÀckor och lÀckor har uppstÄtt. Det bör noteras att detta inte har bekrÀftats av tillverkaren, sÄ du behöver bara vÀnta pÄ definitiva uttalanden.

För tillfÀllet lÀmnar vi dig 360-renderingen som delas av Onleaks och PriceBaba

0 Shares