Samsung förklarar orsaken Galaxy Note 10 har inget kontakt …

att Galaxy Note 10 och Galaxy Note 10+ Samsung meddelade just: De fick S Pen med geststöd, snabbladdning upp till 45 watt och en ny Exynos 9825-processor. Hörluraruttag 3, 5 mm: Företaget sÀger att detta har gjort det möjligt att öka batteriets kapacitet. Mindre modeller kommer ocksÄ utan stöd microSD.

Samsung förklarade det till Tecnoblog vilket eliminerar P2-ingÄngen för att lÀgga till 100 mAh till batterikapaciteten, en ökning 2% a 3% beror pÄ modellen. att Galaxy Note 10 ha 3.500 mAh, jÀmfört med 4.300 mAh Note 10+.

Företaget sa ocksÄ tröskel Detta hjÀlper till att öka den taktila Äterkopplingsmotorn eftersom det inte finns fler tomma hÄlrum för kontakten. 3, 5 mm. Naturligtvis finns S Pen pennafacket fortfarande.

Kom ihÄg att Samsung har slÀppt en annan mobiltelefon utan hörlursuttag, inklusive Galaxy A60. Galaxy A80 och Galaxy A8s Det hÀr kontakten finns inte pÄ surfplattan Galaxy S5e Tab e Galaxy Flik S6.

Det börjar med Apple och det har blivit en trend bland olika tillverkare som Xiaomi, Huawei, OnePlus, Motorola och Sony. Enligt GSM Arena135 mobiltelefoner och surfplattor utan telefonkontakt har lanserats sedan 2017.

Samsung Galaxy Note        10 - hörlursadapter

Samsung har ett AKG-headset med USB-C-kontakt Note 10 och Note 10+. Men mobiltelefoner Àr inte utrustade med en USB-C-adapter 3.5 mm; Du mÄste köpa tillbehöret separat. EN Apple Det har gjort samma sak med iPhone sedan förra Äret, bÄda pÄ iPhone 7 eller iPhone XS Max.

Samsung Galaxy Note 10 stöder inte microSD

Det finns inte heller nÄgot microSD-kortplats Galaxy Note 10; detta Àr bara tillgÀngligt i Note 10+. Vi tror att detta Àr ett annat sÀtt att övertyga kunderna att köpa en större modell och spendera lite mer. att Note 10 kostar frÄn $ 949 i USA, jÀmfört med $ 1.99 frÄn Note 10+.

Bixby-knappen har tagits bort frÄn Note 10 och Note 10+, men jag tror att vissa mÀnniskor kommer att missa det. PÄ tidigare enheter som Note 9Du kan tilldela den hÀr nyckeln för att öppna ett annat program.

0 Shares