Samsung Galaxy Catatan 20 menunjukkan petunjuk pada perumahan kamera seperti S20

Hanya beberapa hari selepas beberapa persembahan awal mungkin memberi kita pandangan pertama kita di Galaxy Reka bentuk Note 20, beberapa lagi gambar telah muncul yang mendakwa lebih baik menunjukkan perkara besar Samsung seterusnya.

Render baru menunjukkan reka bentuk yang serupa dengan tahun lalu Galaxy Catatan 10, tetapi dengan beberapa perubahan ketara. Gambar, berdasarkan gambar CAD kilang dan dikongsi oleh xleaks7 dan Pigtou, tunjukkan perumahan kamera belakang segi empat sama dengan yang ada di Galaxy Siri S20. Tampaknya ada empat kamera dan lampu kilat, walaupun laporan hari ini mengatakan bahawa Samsun g masih menggunakan kamera sehingga mereka masih belum dipasang.

Di depan terdapat bezel tipis di sekelilingnya dan lubang untuk kamera selfie yang berpusat di bahagian atas paparan. Sudut skrin pada ini Galaxy Catatan 20 mungkin sedikit lebih bulat daripada yang terdapat pada Catatan 10.

Butang di sebelah Galaxy Catatan 20 telah bertukar sisi berbanding dengan Catatan 10. Mereka berada di sebelah kiri pada model tahun lalu, tetapi pada Catatan 20 ini, mereka berada di sebelah kanan. Pena S nampaknya juga telah berubah sisi, berpindah dari sisi kanan bawah Catatan 10 ke sisi kiri bawah pada Catatan 20.

Laporan hari ini mengatakan bahawa dimensi ini konon Galaxy Nota 20 adalah 161.8 x 75.3 x 8.5 mm. Untuk membandingkan, yang Galaxy Catatan 10 langkah 151.0 x 71.8 x 7.9mm dan Galaxy Nota 10+ ialah 162.3 x 77.2 x 7.9mm.

Khabar angin mengatakan bahawa Galaxy Catatan 20 akan mempunyai skrin yang lebih besar dan bateri yang lebih besar daripada Galaxy Catatan 10, yang dapat membantu menjelaskan ukuran keseluruhan model baru yang lebih besar.

Adapun bila kita dapat bertemu dengan yang sebenarnya Galaxy Catatan 20, laporan dari The Korea Herald minggu ini mendakwa bahawa Samsung merancang untuk mengadakan acara pada bulan Ogos. Ia dijangka menjadi acara dalam talian dan bukan pembukaan orang ramai kerana wabak coronavirus.

Jadi, apa pendapat anda mengenai perkara ini yang bocor Galaxy Reka bentuk nota 20? Adakah anda akan gembira sekiranya

0 Shares