Samsung Galaxy Knoppar + officerare, i Italien till 169 euro

Under evenemanget Galaxy Uppackat 2020, Samsung har formaliserat de nya riktiga trÄdlösa hörlurarna Galaxy Knoppar +. Som vÀntat bekrÀftades det tekniska arket som förutsÄgs av de mÄnga rykten och videon publicerad igÄr av Roland Quandt. SÄ ingen stor överraskning. Vi stÄr inte inför en revolution jÀmfört med föregÄende generation, men nykomlingar introducerar ett antal förbÀttringar.

LÄt oss börja med autonomi. De Galaxy Knoppar + sÀkerstÀller maximalt 11 timmars uppspelning som fördubblas (22 timmar) i kombination med laddningsfodralet. Den totala autonomin under samtal Àr dock 15 timmar. Hörlurarna integrerar ett 85 mAh-batteri, medan fodralet har ett 270 mAh-batteri. Det finns ocksÄ stöd för trÄdlös laddningsteknik. Formen pÄ vÀskan förblir densamma (oval) men har nu en blank yta.

Samsung Galaxy Knoppar + officerare, i Italien till 169 euro 1

Ljudkvaliteten pÄ samtalet bör vara bÀttre tack vare nÀrvaro av 3 mikrofoner vilket skulle minska externt buller avsevÀrt. Vi ser fram emot att utföra ett fÀltprov för att verkligen förstÄ de förbÀttringar som gjorts. Aktiv brusavbrytning Àr fortfarande frÄnvarande. De nya öronsnÀckorna levereras med dubbelinstÀllda AKG-drivrutiner.

Databladet Àr komplett med Bluetooth-anslutning 5.0, stöd för anslutningar med flera enheter, anpassningsbara beröringskontroller, vattentÀt IPX2 och högre integration med musikströmningstjÀnsten Spotify (via touch kan du starta och hantera uppspelning) Den sydkoreanska jÀtten har Àntligen gjort tillgÀnglig en applikation för iOS vilket förbÀttrar ljudupplevelsen för iPhone-Àgare.

Den nya Samsung Galaxy Knoppar + kommer att finnas tillgÀngliga i Italien frÄn och med den 17 februari, kl pris pÄ 169 euro. De tillgÀngliga fÀrgerna Àr vit, svart och blÄ.

0 Shares