Samsung Galaxy S11 kommer att ha 108 MP-kamera i en modul som liknar iPhone 11

En av de mest slÄende designelementen pÄ iPhone 11 Àr kameramodulen. Samsung verkar vilja inspireras av sin rival för Galaxy S11, som borde ha en mycket identisk modul med en 108 MP-kamera och en 5x optisk zoomtelefonsensor.

Detta Àr det sydkoreanska företagets svar pÄ Apple, som för nÀrvarande har en av de bÀsta kamerorna pÄ marknaden.

Samsung Galaxy S11 kommer att ha 108 MP-kamera i en modul som liknar iPhone 11 5x optisk zoom

Fotografering och video har alltid varit mycket viktigt för Samsung! Icke desto mindre investerade konkurrenterna kraftigt 2019 i denna parameter och numera kan de övervinna kvaliteten pÄ sina terminaler.

Samsung planerar att Àndra denna verklighet redan 2020! Att möta Apple, Huawei, Google och Xiaomi, förbereder den sydkoreanska tillverkaren betydande nyheter i Galaxy S11. Rykten om detta har framförts tidigare, men de fÄr mer och mer kraft!

Samsung Galaxy S11 kommer att ha 108 MP-kamera i en modul som liknar iPhone 11 1

Ursprungligen avslöjades det att den kunde ha en extraordinÀr spektrometersensor. DÀrefter har ryktet tagits upp som ocksÄ kommer att ta sig till sin 108 MP ISOCELL-sensor för huvudkameran!

Nu Ă€r den senaste informationen frĂ„n den internationella pressen att Galaxy S11 kommer ocksĂ„ att ha en 5x optisk zoomtelefonsensor. Dessutom kommer kameramodulen inte lĂ€ngre att följa designlinjen för tidigare modeller och kommer att placeras i hörnet pĂ„ smarttelefonen och med ett betydande utsprĂ„ng … NĂ„got liknande som hĂ€nder pĂ„ iPhone 11!

Samsung Galaxy S11 kommer att ha 108 MP-kamera i en modul som liknar iPhone 11 2

Förutom dessa tvĂ„ sensorer förvĂ€ntas en ultravinkelsensor – som har varit fallet med de senaste modellerna – samt en Time of Flight som gör djupkartlĂ€ggning för att skapa mer perfekta suddiga effektbilder … Fortfarande anvĂ€ndbar för effekter av Augmented Reality!

Den sydkoreanska tillverkaren bör tillkÀnnage Galaxy S11 den 18 februari 2020. Det kommer sÀkert att ta fram det bÀsta som Samsung kan producera, sÀrskilt pÄ kameran!

Samsungs kameraförbÀttringar Galaxy S11 expanderar ocksÄ till programvara!