Samsung Galaxy S20 visas på fotografier! Känner till din design

Samsung Galaxy S20 kommer att presenteras redan i februari. Men informationsläckor har nyligen lyckats få tillgång till flera fotografier som visar smartphonedesign, benchmarktestning med mera.

Fotografierna visar också den bakre fotografiska modulen, som överraskar genom att anta en ny designlinje i smartphones från Samsung.

Samsung Galaxy S20 visas på fotografier! Känner till din smartphone-design

Samsung arbetar redan med nästa high-end av linje Galaxy. Som vanligt är fallet kommer det sydkoreanska företaget att marknadsföra ett av de mest avancerade smartphones för år 2020.

Så som normalt börjar rykten och läckage av information om dess specifikationer, släppdatum etc. börja dyka upp.

Samsung Galaxy S20 visas på fotografier! Känner till din smartphone-design

När detaljerna har tagits upp om kameran Рsom borde innehålla en spektrometersensor Рoch dess skärm går vi denna gång längre eftersom riktiga bilder som visar oss den verkliga smarttelefonen har avslöjats.

Riktiga fotografier visar hur Samsungs design kommer att se ut Galaxy S20

Foton delades av XDA-utvecklare, som hade tillgång till dem genom interna källor som föredrog att vara anonym. Sådana bilder visar smartphonen i all sin prakt.

De senaste åren har vi haft en version Plus av Galaxy Sår 2020 kommer inget undantag. Men denna variant bör inte vara i topp! Samsung förbereder ändringar med Galaxy S20 kommer att vara startmodellen, plus den mellanliggande modellen och S20 Ultra kommer att ha det bästa som den sydkoreanska tillverkaren kan sätta i en smartphone.

I detta specifika fall står vi inför Galaxy S20 +.

Fotona visar fyra kameror på baksidan, en modul som fortfarande har en LED-blixt och vad som verkar vara en mikrofon. Dessutom har Samsung tagit bort knappen tillägnad Bixby, vilket säkert kommer att glädja många användare.

När det gäller skärmen verkar den inte längre vara böjd som i tidigare modeller och är helt slät, med endast kanter trimmade i en finish 25D. Detta bryter en tradition hos den sydkoreanska tillverkaren, men tydligen kommer utrustningen att bli mindre ömtålig.

Förutom fotografierna släpptes även benchmarktester i Twitter. Uppenbarligen är benchmark-testning inte en perfekt representation av Samsungs kapacitet. Galaxy S20, men vi kan alltså få en glimt av dess kraft!

Vad tycker du om den nya toppen av Samsung-serien? Kommer den sydkoreanska tillverkaren att förbli en av de viktigaste referenserna i smartphones topp med Galaxy S20? Dela din åsikt i kommentarerna!

I evenemanget Unpacked f√∂rv√§ntas bli avsl√∂jad en annan smartphone …