Samsung Galaxy Z Vänd! Den första med veckglas för € 1529,90

Idag var dagen för nyheter från den jätte Samsung! Efter presentationen av raden Galaxy S (S20, S20 Plus och nya S20 Ultra) avslöjade det sydkoreanska företaget idag sin nya mobila enhet Galaxy Z Flip, som markerar en ny generation i smartphones vikning.

Samsung Galaxy Z Flip är den första smarttelefonen med en fällbar glasskärm på marknaden. Det kombinerar ett engångsgränssnitt och erbjuder användare en helt ny mobilupplevelse.

Samsung Galaxy Z Vänd! Den första med veckglas för € 1529,90 1

Efter en tid av vikning har Samsung nu lanserat en smartphone med en hopfällbar skärm. den Galaxy Z Flip sätter bokstavligen fysikens lagar på provet genom att omvandla en fällbar skärm från 6.7”I ett elegant format som passar i handflatan.

Det nya Galaxy Z Flip en kompakt och elegant designad enhet skapades för användare som ser teknik som ett sätt och uttrycker sig.

Samsung Galaxy Z Vänd! Den första med veckglas för € 1529,90 2

Huvudfunktioner hos Samsung Galaxy Z Vänd

    Infinity Flex-skärm 6,7″ Processor 7 nm 8 GB RAM 3300mAh batteri 256 GB TrĂĄdlöst PowerShare lagringsminne – Kan ladda dina Buds +, titta och till och med en väns telefon 4K UHD-inspelning Foto och video bokeh Ultra Wide Angle Camera (med 12 megapixlar och synfält 123 grader, foton och panoramabilder tas till nästa nivĂĄ) Bixby Connectivity (Upp till 1,0 LTE Gbps) Finns i Mirror Purple och Mirror Black

Samsung Galaxy Z Vänd! Den första med veckglas för € 1529,90 3

Tillgänglighet och priser

Det nya Galaxy Z Flip kommer att finnas i begränsade mängder i Mirror Purple och Mirror Black. På försäljning i USA och Korea från och med den 14 februari 2020 kommer Mirror Gold-versionen endast att finnas i vissa länder.

I Portugal, Galaxy Z Flip kommer att finnas tillgängligt den 21 februari 2020 i Mirror Purple och Mirror Black-färger, i Samsung-butiker (online och fysiskt) och Operatörer: Meo, Vodafone och NOS. Rekommenderad PVP är € 1529,90.

Samsung Galaxy Z Vänd

0 Shares