Samsungs arkiveringsdatum Galaxy S11 är definitivt känd

Misst√§nks ang√•ende Samsungs arkiveringsdatum Galaxy S11 angav alltid februari m√•nad. √Ąnd√• fanns det flera gissningar f√∂r dagen f√∂r evenemanget Unpacked, som nu definitivt har varit k√§nt.

Vid detta Unpacked-evenemang förväntas det sydkoreanska företaget visa upp sin senaste teknik och den senaste tekniken det har arbetat med.

Samsungs arkiveringsdatum Galaxy S11 är definitivt känd Unpacked

Samsung arbetar redan på nästa höga ände av linjen Galaxy. Som vanligtvis kommer det sydkoreanska företaget att marknadsföra det som kommer att vara en av de mest avancerade smartphones för år 2020.

Så som normalt börjar rykten och läckage av information om dess specifikationer, släppdatum etc. börja dyka upp.

Samsungs arkiveringsdatum Galaxy S11 är definitivt känd 1

När detaljerna har tagits upp om kameran Рsom borde innehålla en spektrometersensor Рoch dess skärm, vet vi nu definitivt att dess släppdatum ska göras vid evenemanget Unpacked.

Datum f√∂r inl√§mnande av Galaxy S11 p√• Unpacked evenemang kommer online …

Beroende på vad som cirkulerar igenom internationell press, släpptes en kampanjvideo om evenemanget Unpacked. Den här videon delades på Samsung-kanaler, men raderades strax efter. Naturligtvis har flera netizens registrerat det och det sprids nu över olika plattformar.

I videon nämns det att Samsung-presentationshändelsen Galaxy S11 Рkan också kallas Galaxy S20 Рkommer att äga rum den 11 februari 2020. Eventet kommer att sändas live på tillverkare.

Dessutom √§r det fortfarande m√∂jligt att se ett uppenbart tips f√∂r att presentera tv√• smartphones. F√∂rbereder Samsung en andra f√§llbar smarttelefon att presentera vid detta evenemang? Vi m√•ste v√§nta p√• mer informationsl√§ckor eller 11 februari …

2020 blir året 5G och Samsung är ledande med över 50% av försäljningen!