Samsungs arkiveringsdatum Galaxy S11 Àr definitivt kÀnd

MisstĂ€nks angĂ„ende Samsungs arkiveringsdatum Galaxy S11 angav alltid februari mĂ„nad. ÄndĂ„ fanns det flera gissningar för dagen för evenemanget Unpacked, som nu definitivt har varit kĂ€nt.

Vid detta Unpacked-evenemang förvÀntas det sydkoreanska företaget visa upp sin senaste teknik och den senaste tekniken det har arbetat med.

Samsungs arkiveringsdatum Galaxy S11 Àr definitivt kÀnd Unpacked

Samsung arbetar redan pÄ nÀsta höga Ànde av linjen Galaxy. Som vanligtvis kommer det sydkoreanska företaget att marknadsföra det som kommer att vara en av de mest avancerade smartphones för Är 2020.

SÄ som normalt börjar rykten och lÀckage av information om dess specifikationer, slÀppdatum etc. börja dyka upp.

Samsungs arkiveringsdatum Galaxy S11 Àr definitivt kÀnd 1

NĂ€r detaljerna har tagits upp om kameran – som borde innehĂ„lla en spektrometersensor – och dess skĂ€rm, vet vi nu definitivt att dess slĂ€ppdatum ska göras vid evenemanget Unpacked.

Datum för inlĂ€mnande av Galaxy S11 pĂ„ Unpacked evenemang kommer online …

Beroende pÄ vad som cirkulerar igenom internationell press, slÀpptes en kampanjvideo om evenemanget Unpacked. Den hÀr videon delades pÄ Samsung-kanaler, men raderades strax efter. Naturligtvis har flera netizens registrerat det och det sprids nu över olika plattformar.

I videon nĂ€mns det att Samsung-presentationshĂ€ndelsen Galaxy S11 – kan ocksĂ„ kallas Galaxy S20 – kommer att Ă€ga rum den 11 februari 2020. Eventet kommer att sĂ€ndas live pĂ„ tillverkare.

Dessutom Ă€r det fortfarande möjligt att se ett uppenbart tips för att presentera tvĂ„ smartphones. Förbereder Samsung en andra fĂ€llbar smarttelefon att presentera vid detta evenemang? Vi mĂ„ste vĂ€nta pĂ„ mer informationslĂ€ckor eller 11 februari …

2020 blir Äret 5G och Samsung Àr ledande med över 50% av försÀljningen!


Samsungs arkiveringsdatum Galaxy S11 Àr definitivt kÀnd
4.5 (90%) 2 Votes