Samsungs nÀsta fÀllbara smartphone kan vara bÀttre Àn Galaxy Fold

Lite saknas för Samsung att presentera sin fÀllbara smartphone och allt verkar tyta pÄ att detta kommer att vara mycket bÀttre Àn sitt första försök, Galaxy Fold vars lansering kraschade pÄ grund av kÀnda problem med efterbehandling av utrustningen.

Det ryktas att eftertrÀdaren till Galaxy Fold kommer att fÄ namnet pÄ Samsung Galaxy Z VÀnd, Àven om detta namn inte har bekrÀftats av varumÀrket. Men en ny lÀcka av XDA-utvecklare Visar mer information om den hÀr enheten.

"The Galaxy Z Flip lĂ„ses in 2 olika positioner, 90 och 180 grader. Du kan anvĂ€nda den pĂ„ 90 grader för support och applikationer som Google Duo eller kameran kommer bara att anvĂ€nda toppen av skĂ€rmen ”, sĂ€ger Max Weinbach, en medlem av XDA Developers frĂ„n sitt konto pĂ„ Twitter.

Som du kan se i videon, den hÀr nya Galaxy Z Flip kommer med denna 90-graders eller 180-graders lÄsfunktion, som gör att applikationer som de pÄ kameran kan anvÀnda positivt för att göra videor eller fÄngar.

Som det ryktes, kommer den nya Z Flip att ha en omslagsdesign, i den bÀsta stilen i den hopfÀllbara Razr de Motorolla, Àven om detta inte kommer att ha gÄngjÀrndetaljer som Galaxy Fold. Enligt kÀlla, kommer den hÀr enheten med en vanlig skÀrm av 6.7 tum och nÀr det Àr vikt visar det oss en liten skÀrm med 1 tum dÀr aviseringar och inkommande samtal kan visas.

Det bör noteras att alla satsar pÄ den hÀr enheten med en mycket mer robust design Àn Galaxy FoldFörutom att ha en design som pÄminner om Motorola-mobiltelefoner, försöker den undvika besvÀr efter lanseringen av varumÀrkets första hopfÀllbara modell.

Även om detta Ă€nnu inte har bekrĂ€ftats av varumĂ€rket, hĂ€vdar mĂ„nga att denna Galazy X Flip kommer att presenteras om nĂ„gra veckor vid Samsung Unpacked-evenemanget. Förutom rykten Galaxy Z Flip, företaget förvĂ€ntas visa sin nĂ€sta rad smartphones med stöd för 5G, the Galaxy S20.


0 Shares