Senast Galaxy S20-läckor inkluderar 120Hz skärmdetaljer, nya specifikationer och till och med en praktisk video

Mer Galaxy S20-detaljer har läckt ut idag, inklusive grundläggande specifikationer, skärmdetaljer som 120Hz-stöd (med gränser) och till och med en kort praktisk video. XDAs Max Weinbach har just publicerat ännu en skattkammare av läckor för Samsungs kommande telefoner, gå med dem från de föregående dagarna när han fortsätter sin strävan att avslöja allt om Galaxy S20.

Det finns en massa i dagens läckor, så låt oss dela upp det efter kategori. Observera också att de flesta av dessa detaljer är specifika för Galaxy S20 +, även om viss information kan dras om andra förväntade enheter i serien.

Skärm

De Galaxy S20 + kommer att använda en 120 Hz-skärm, som leaker Ice Universe avslöjade tidigare idag, och som Weinbach också oberoende har bekräftat från en undersökning av S20 +: s programvara. Men det kommer att ha en allvarlig och till synes godtycklig begränsning: den stöder endast denna högre uppdateringsfrekvens i lägre upplösningsläge på 1080p / FHD +. Om du byter till skärmens ursprungliga 3200 x 1440 upplösning kommer du tillbaka till 60Hz.

På en relaterad anmärkning kommer alla S20-modeller från bas till S20 Ultra att dela denna 3200 x 1440-upplösning, till skillnad från den senaste Note10-serien, som såg att den mindre versionen fick en FHD-skärm med lägre upplösning. Skärmarna är också lite högre den här gången med 20:9 sidförhållande.

Senast Galaxy S20-läckor inkluderar 120Hz skärmdetaljer, nya specifikationer och till och med en praktisk video 1 Senast Galaxy S20-läckor inkluderar 120Hz skärmdetaljer, nya specifikationer och till och med en praktisk video 2

Som med S10 och Note 10-serietelefoner, S20 + har en fingeravtryckssensor i displayen, av ultraljudsorten. Det betyder att det f√∂rmodligen √§r en Qualcomm-l√∂sning, √§ven om Weinbach inte kunde bekr√§fta om det var f√∂retagets nya “3D Sonic Max” -l√∂sning eller inte. Du kanske kommer ih√•g att tidigare versioner av systemet i Galaxy S10-serien hade lite av ett s√§kerhetsproblem med vissa tredjeparts sk√§rmskydd och fall som s√• sm√•ningom korrigerades.

Andra specifikationer

√Ąven om Weinbach bara har detaljer ang√•ende Galaxy S20 +, det finns en god chans att den delar de flesta av sina specifikationer med b√•de de mindre och “Ultra” -sorterna. En prelimin√§r spectabell f√∂r telefonen baserad p√• den information han har samlat in inklusive detaljer som senare publicerats separat till Twitter √§r precis nedan:

Design och praktisk video

En kort praktisk video som Weinbach f√∂rv√§rvade bekr√§ftar ocks√• n√•gra fler detaljer om telefonen. Genom att se den roterade till sidorna tydligare och se sk√§rmen p√•slagen kan vi n√§mligen tydligt s√§ga att S20 + har mycket mindre kurva till kanterna p√• sj√§lva sk√§rmen, till skillnad fr√•n andra nyligen Galaxy S-serienheter. Metallramen √§r v√§sentligen tjockare mot sidorna, och alla synliga kurvor mot glasets kanter ser ut att bli mer s√• kallade “2.5D “kanter som anv√§nds av m√•nga andra telefoner.

Om det inte är en platt skärm är det fortfarande mycket närmare än S9 eller S10 var. Med tanke på hur polariseringen av de böjda kanterna på tidigare S-seriens flaggskepp var, kommer många potentiella kunder att vara nöjda med förändringen.

Senast Galaxy S20-läckor inkluderar 120Hz skärmdetaljer, nya specifikationer och till och med en praktisk video 3

Delvis tack vare det nya, högre bildförhållandet, det nya Galaxy S20 + kommer att vara väsentligt högre än föregående S10 +, som visas på bilden ovan från XDA Developers.

Vi räknar med att ännu fler detaljer kring telefonen kommer att visa sig ganska snart, med tanke på programvarutillgång som Weinbach har såväl som sin hårdvarukapacitet. Tänk på, även om vi redan vet mycket om den här telefonen, är det officiella tillkännagivandet fortfarande inte förrän den kommande 11 februari.

0 Shares