Skaffa olÄst Motorola Moto G8 Plus för bara $ 205

Det Àr trevligt att ha friheten att göra vad du vill med en smartphone. Varför begrÀnsas till en viss telefon med din operatör? Du kan ha den friheten med en olÄst Motorola Moto G8 Plus. Den hÀr Android-telefonen Àr inte bara lÄst upp, utan den har mÄnga av de funktioner du har letat efter.

Denna internationella modellsmartphone Àr kompatibel med de flesta GSM-bÀrare, till exempel AT&T och T-Mobile; det Àr dock inte kompatibelt med CDMA-bÀrare, som Verizon och Sprint. SIM-facket innehÄller tvÄ platser sÄ att du kan sÀtta in ett andra SIM-kort för dubbla SIM-tjÀnster eller sÀtta in ett microSD-kort upp till 512TG.

Deal Moto G8 Plus innehÄll

Den blÄ designen pÄ den olÄsta Motorola Moto G8 Plus Àr vattenavvisande för att skydda den mot spill och stÀnk. Det inkluderar ett 40-timmars batteri och har Àven TurboPower-laddning. En enda laddning kommer att hÄlla dig upp till en och en halv dag, och pÄ bara 15 minuter kan du ladda batteriet upp till en Ätta timmars lÀngd. BÄde prestanda och lyhördhet Àr mycket snabb med Qualcomm Snapdragon 665 octa-core processor med en inbyggd AI-motor och 4 GB-minne.

Smarttelefonen har en 48 MP kamerasensor1. Night Vision Capture ger skarpa bilder och videor, Àven i situationer med svag belysning och livliga foton, Àven efter mörker. Den frÀmre kameran pÄ 25 MP kommer att fÄnga varje detalj och har 4x lÄg ljuskÀnslighet med Quad Pixel för dina selfies.

FĂ„ denna blĂ„ 64 GB / 4 GB 6.3″ Ring till 32% rabatt för bara $ 205,20, och fĂ„ det ocksĂ„ i grĂ„tt, hallon och rött med olika funktioner, olika storlekar och olika priser.

OlÄst Motorola Moto G8 Plus

Gör Tech Enklare kan tjÀna provision pÄ produkter som köps via vÄra lÀnkar, vilket stöder det arbete vi gör för vÄra lÀsare.

Är den hĂ€r artikeln anvĂ€ndbar?