Skydda dina data med enhetskryptering som erbjuds av DiskCryptor

SĂ€kerheten för vĂ„r information pĂ„ internet, liksom den vi underhĂ„ller lokalt, börjar med oss ​​sjĂ€lva. Detta innebĂ€r att de goda rutinerna vi anvĂ€nder som anvĂ€ndare Ă€r en avgörande faktor för eventuella hĂ€ndelser som innebĂ€r korruption eller förlust av information. Precis som att skapa sĂ€kerhetskopior Ă€r en mycket viktig uppgift, Ă€r kryptering av enheterna som lagrar filerna ocksĂ„ ett avgörande steg i loppet för att hĂ„lla vĂ„ra data intakta.

PÄ det sÀttet vill vi presentera en utmÀrkt applikation för dessa ÀndamÄl, som gör att du kan kryptera en lagringsenhet sÄ att tredje parter inte kan komma Ät utan tillstÄnd. Hans namn Àr: DiskCryptor.

Skydda skivor och pendrives

Skydda dina data med enhetskryptering som erbjuds av DiskCryptor 1

Lagring av data pÄ hÄrddiskar och externa enheter förtjÀnar ytterligare skydd till det som tillhandahÄlls av antiviruslösningar. Med tanke pÄ att skadlig programvara och andra skadliga koder inte Àr det enda onda som vi borde skydda oss frÄn, Àr krypteringen av informationen en utmÀrkt barriÀr sÄ att tredje parter inte har möjlighet att se vÄr information eller fÄ den framgÄngsrik. DÀrför presenteras DiskCryptor som en bra lösning för detta, eftersom du kan kryptera din information pÄ ett mycket enkelt sÀtt.

Processen att anvÀnda applikationen Àr ganska enkel och nÀr den körs kommer ett fönster att visas med lagringsenheter anslutna till utrustningen. Det handlar om att vÀlja den du vill och klicka pÄ "Kryptera" -knappen som omedelbart startar guiden dÀr du mÄste definiera krypteringsalgoritmen och lösenordet du vill anvÀnda.

Dessutom tillÄter applikationen denna process att utföras i lagringsenheten pÄ sistema. PÄ detta sÀtt nÀr du startar Windows, kommer krypteringslösenordet att uppmanas att starta starten pÄ sistema. SÄledes kan du ha en mycket anvÀndbar sÀkerhetsbarriÀr bÄde pÄ din hÄrddisk och pÄ de externa enheter som du ansluter. Med den hÀr lösningen kan du vara sÀker, med försÀkran om att ingen annan kan komma Ät dina data.

För att bevisa det, följ denna lÀnk.

0 Shares