Snapchat för PC bÀrbar dator Gratis nedladdning: Windows 7, 8

Hej och hÀlsningar, ivriga Snapchatters! Som om Snapchat inte har haft tillrÀckligt med 2016 som det Àr, Àr Appamatix hÀr för att visa dig hur du kan ta upplevelsen till din bÀrbara eller stationÀra dator Windows PC, med Windows 7, 8.1eller 10! Oavsett om du Àr ny pÄ det sociala mediefenomenet eller en gammal veteran, kan du bli förvÄnad över hur befriande det kan vara att fÄ din upplevelse till en större skÀrm. Du kanske ocksÄ blir förvÄnad över hur löjligt enkelt det Àr.

Du förstÄr, min första erfarenhet av Snapchat var inte alls med Snapchat. Liksom mÄnga av mina vÀnner, var min första upplevelse med denna explosivt populÀra app pÄ mina andra sociala medieflöden, frÀmst Facebook och Twitter, dÀr jag plötsligt började se motbjudande lysande selfier av mina kontakter pukande regnbÄgar. NÀr regnbÄgarna började bleka blev jag nyfiken pÄ den app som ansvarar för dem. Sedan ansiktsbyte infördes, och det roliga som följde av det Àr det som Àntligen gjorde susen. Jag registrerade mig, lÄt mina vÀnner veta att jag registrerade mig och fortsatte dÀrifrÄn.

Men sĂ„ bra som Snapchat Ă€r, Ă€r den fortfarande förankrad till Android- och iOS-enheter, utan en version som körs naturligt pĂ„ nĂ„gon annan plattform. Detta Ă€r inte nödvĂ€ndigtvis en nackdel, eftersom Snapchat utvecklades för smartphones och snabb, konstant anvĂ€ndning i första hand, men dĂ„ och dĂ„ Ă€r det trevligt att dra ögonen bort frĂ„n de nĂ„gra tum beröringsskĂ€rmen som vi bĂ€r med oss ​​i fickorna och ta upplevelsen till en större bĂ€rbar eller stationĂ€r skĂ€rm.

Det Àr hÀr Android-emulering spelar en nyckelroll eftersom det Àr mjukvarufunktionen som gör att vi kan fÄ Snapchat igÄng pÄ din Windows bÀrbar dator eller skrivbord. Det Àr ocksÄ gratis. Behöver du söta upp affÀren ytterligare? Det Àr 100% legitimt, och vi kommer att göra det pÄ nÄgra enkla steg.

Snapchat för PC bÀrbar dator Gratis nedladdning:  Windows 7, 8 1

Om du aldrig har anvÀnt en emulator tidigare Àr hÀr det magra: det tar en del av datorns tillgÀngliga resurser och anvÀnder dem för att simulera ett annat operativsystem helt. De emulatorer vi rekommenderar kommer att fungera för Windows eller Mac, för att emulera Android-operativsystemet Android. Ytterligare exempel inkluderar Mac-anvÀndare som utnyttjar Boot Camp-applikationen för att köra Windows, och spelare som anvÀnder PlayStation 2 eller Nintendo 64-emulatorer för att spela sina favorit titlar pÄ Àldre system.

Det finns en laglighetsfÄngst nÄgonstans hÀr inne och det har att göra med upphovsrÀttsbrott. Tack och lov behöver du inte oroa dig för att emulera Android eftersom vi kommer att anvÀnda legitima medel för att göra det. Processen blir bara tveksam nÀr du börjar anskaffa applikationer, programvara eller spel som du normalt mÄste betala för nÄgon annanstans. SÄ lÀnge du förvÀrvar dina appar pÄ legitima sÀtt (som vi kommer att göra, med Snapchat) sÄ Àr du klar.

Emulera Android

Medan mÄnga undrar varför vi inte bara kan emulera iOS istÀllet, för dem som Àr mer vana vid att anvÀnda Snapchat pÄ iPhone ligger svaret i Apple: S egen mjukvara och hÄrdvara. Utanför Quicktime Player och iTunes har du sett Apple programvara som körs pÄ nÄgot annat Àn en Apple anordning? Jag antingen, och det Àr dÀrför iOS Àr en smÀrta i rumpan att emulera. Tekniskt Àr det möjligt. Det Àr givetvis att programvarudesigners inte kan uppmanas att hoppa igenom sÄ mÄnga hoops för att skapa en emulator som de flesta kommer att vilja ladda ner gratis ÀndÄ.

Snapchat för PC bÀrbar dator Gratis nedladdning:  Windows 7, 8 2

För vÄr Snapchat-upplevelse av bÀrbara och stationÀra datorer Àr Android dÀr det Àr pÄ.

Även om det finns ganska mĂ„nga Android-emulatorer pĂ„ marknaden, kommer följande handfull rekommenderas av Appamatix. Vi har anvĂ€nt dem tidigare, vi har skrivit om dem tidigare, och de Ă€r heltĂ€ckande programvara som kommer att hantera alla applikationer du kastar dig – inklusive Snapchat!

Andyroid

Även om det kanske inte Ă€r den mest populĂ€ra emulatorn som du hittar pĂ„ nĂ€tet, Ă€r Andy min personliga favorit. Det Ă€r snabbt, det Ă€r minimalistiskt och det hĂ„lls uppdaterat med den senaste versionen av Android OS av programvarans lilla utvecklingsteam.

Du hittar inte en mÀngd djupa funktioner med Andyroid, men det kommer med en omfattande systemfackhanterare som heter "Handy Andy", som gör att du kan Àndra instÀllningarna för din emulator pÄ sprÄng. Andy har ocksÄ Bluetooth-stöd, sÄ att du kan koppla din mobila enhet till din dator för anvÀndning som styrenhet. Andyroid Àr gratis att ladda ner, gratis att anvÀnda och Àr den mest övergripande pÄtrÀngande emulator som jag hittat.

Bluestacks

Enkelt den snabbaste av emulatorerna som finns pÄ vÄr lista, kanske du till och med har misstagit Bluestacks som ett faktiskt Android-spel pÄ en punkt. Eftersom spelmassan frÀmst Àr vem mjukvaran marknadsförs mot Àr den faktiskt skicklig att hantera allt och allt i Google Play-butiken, frÄn Snapchat till Clash of Clans. Det Àr ocksÄ en oerhört vÀlutvecklad emulator och har troligen det bÀsta övergripande grÀnssnittet av dessa val ocksÄ.

Även om Bluestacks Ă€r gratis att ladda ner och gratis att anvĂ€nda, stöds det av tredjeparts reklamprogramvara som ibland kan vara en olĂ€genhet pĂ„ din dator. Ett magert $2 per mĂ„nad prenumerationsavgift kommer att uppgradera dig till Bluestacks premium och bli av med reklamen helt.

Droid4X

Snapchat kan vara namnet pÄ vÄrt spel idag, men det finns alltid chansen att du vill anvÀnda din Android-emulator för mer Àn bara den enda appen. Om Android-spel Àr uppe i din grÀnd, Àr Droid4X definitivt vÀrt att kolla in.

Även om det har mĂ„nga av samma basfunktioner som de ovannĂ€mnda Android-emulatorerna, görs den ocksĂ„ nĂ„got anpassningsbar efter det du laddar ner. KĂ€rnemuleringsprogramvaran gör att du kan köra vilken Android-app du vill, men den medföljande appen som lĂ„ter dig anvĂ€nda din telefon som styrenhet stöder faktiskt multitouchfunktionerna unika för din mobila enhet. Detta gör det exceptionellt bra för Android-spel.

Liksom Andyroid kan du ladda ner och anvÀnda Droid4X helt gratis!

AMIDuOS

Emuleringspaketet frÄn amerikanska Megatrends Àr verkligen ett av de bÀttre utvecklade som jag nÄgonsin har stött pÄ, men det Àr en av de enda rekommendationerna pÄ den hÀr listan som kommer att kosta dig direkt nÀr du har anvÀnt provperioden som Àr tillgÀnglig nÀr du först laddar ner den.

Även om alla emulatorer som visas hĂ€r i stort sett liknar Android OS-grĂ€nssnittet, som du kanske hittar det pĂ„ en mobil enhet, gör den hĂ€r lĂ„ngt ifrĂ„n det bĂ€sta jobbet, vilket gör en ren och effektiv emuleringsprocess som kommer att kĂ€nnas omedelbart bekant för nĂ„gon som nĂ„gonsin har anvĂ€nt Android. För 15 $ fĂ„r du Android Lollipop och Jellybean, emulerad, medan 10 $ kommer att netto bara Jellybean.

Manymo

Det konstigaste urvalet av detta gÀng Àr definitivt Manymo, och det beror pÄ att det inte krÀver nÄgon installation alls. IstÀllet körs denna Android-emulator i din webblÀsare och emulerar Android OS med olika upplösningar populÀra för mobila enheter som operativsystemet Àr avsett för.

För Manymo mÄste du ha .apk (applikations) -filen till hands för alla appar som du vill emulera, vilket innebÀr att du mÄste hitta den senaste för Snapchat (inte svÄrt, med en snabb Google-sökning !) Dessutom, eftersom Manymo fungerar helt online, tillÄts du bara 10 anvÀndningsomrÄden med begrÀnsad tid per mÄnad, om du registrerar dig för gratisversionen. Betala en $9.99 prenumerationsavgift per mÄnad kommer att ta bort den begrÀnsningen, vilket gör Manymo till det bÀsta alternativet för personer som inte regelbundet kan installera programvara pÄ sin bÀrbara eller stationÀra PC.

Emulera Snapchat

NÀr du vÀljer din emulator och laddas ner har du bara nÄgra steg kvar innan du kan komma igÄng Snapchat. HÀr Àr tvÄ viktiga saker som mÄste göras innan du Àr redo:

  • Har Snapchat installerat pĂ„ en mobil enhet! Det var avsett för Android och iOS, och du kommer att ha en enklare tid om du redan har en Snapchat-profil som du kan logga in pĂ„.
  • Registrera dig för ett Google-konto sĂ„ att du kan komma Ă„t Google Play-butiken. Detta Ă€r enkelt och kan göras av registrerar dig för ett gratis Gmail-konto. Du behöver det för att ladda ner Snapchat till din emulator.

DÀrefter startar du upp din valbara emulator! Det kommer att se mycket ut som en vanlig Android-skÀrm, och för alla syften och det Àr det vi kan behandla det som. Klicka över till Google Play-butiken (du mÄste logga in!) Sök efter Snapchat och lÄt den ladda ner.

Installationen kommer att vara lika automatiserad och enkel som om du faktiskt anvÀnder en smartphone. NÀr Snapchat-appen har installerats stÄr ingenting mellan dig och tar din Snapchatting till den större skÀrmen pÄ din bÀrbara eller stationÀra dator!

Allt detta kan inte bara göras helt genom gratis nedladdningar, det kan göras pÄ nÄgot av de senaste Windows operativsystem (7, 8.1eller 10). Oavsett om du Àr en lÄng tid anvÀndare av Snapchat eller en komplett nybörjare, lÄt oss veta hur du tycker om att anvÀnda Snapchat pÄ din bÀrbara eller stationÀra PC genom att posta i kommentarerna nedan!