Softros Messenger LAN Review: snabbmeddelandeprogramvara för Mac och Windows

Softros Messenger LAN Àr ett intranÀtkommunikationsapplikation som inte krÀver att en server ska fungera. Jag kom över Softros LAN Messenger medan jag letade efter ett intuitivt verktyg för att förbÀttra produktiviteten och kommunikationen i realtid inom teamet. Jag laddade ner Softros och hade anvÀnt den i femton dagar innan jag skrev denna recension.

Vad Àr softros?

Softros Systems Inc. grundades i Santa Barbara, Kalifornien, grundades 2000 i syfte att utveckla nÀtverksapplikationer för medelstora till stora företag. Förutom LAN Messenger erbjuder de andra produkter som inkluderar Network Time Server (för klientleverantörsprojekt som Àr beroende av tidsinmatningar) och LogonExpert (för att övervaka arbetet i alla virtuella team).

Softros Messenger LAN Review

Vad Àr LAN och dess tillÀmpning?

Lokalt nÀtverk (LAN) Det Àr ett offline-nÀtverk som ansluter datorer och andra synliga enheter i ett stÀngt gruppomrÄde, till exempel ett kontor. Du kan ansluta till ett nÀtverk med ett par datorer eller hundratals av dem.

Huvudfunktionen för en LAN-baserad messenger Àr att tillÄta omedelbar kommunikation utan behov av Internet-anslutning. Datorn / enheten förblir en del av LAN om den inte tas bort frÄn den stÀngda gruppen.

Filöverföringar, överföring av meddelanden, hÀndelsemeddelanden och effektiv teamhantering Àr andra funktioner i LAN-baserade applikationer som Softros.

ladda ner och installera

Softros Messenger LAN-begÀran det Àr enkelt att ladda ner och installera. Följ installationsguiden, och nÀr det Àr klart kommer alla teammedlemmar frÄn din organisation automatiskt att visas pÄ framsidan.

Softros Messenger LAN-funktioner

Följande nio LAN-meddelandefunktioner Àr oerhört anvÀndbara för alla företagare eller teamchef.

1. Delat fjÀrrskrivbord

Jag var fascinerad av att se att fjÀrrskrivbordsdelning kan hÀnda utan Internet. FristÄende, peer-baserade applikationer hjÀlper dig att ansluta till skrivbordet för andra gruppmedlemmar.

Desktop-delning

Med bara ett klick kan jag nu ansluta till och komma Ät min kollegas skrivbord och hjÀlpa henne att lösa ett tekniskt problem, som hon kanske inte kunde förklara genom att skicka ett textmeddelande. Adjö till TeamViewer!

2. Fildelning

Softros Messenger LAN eliminerade behovet av att lita pÄ flera program för att dela och kommunicera.

Softros Messenger LAN-fildelning

Jag behöver inte lÀngre öppna nÄgot e-postprogram, bifoga filer och bilder, skicka dem och vÀnta pÄ svar. Jag behöver inte lÀngre anvÀnda andra verktyg som WhatsApp eller Skype antingen. I grund och botten behöver jag inte lÀngre lita pÄ Internet för att fÄ saker att röra sig.

I chattfönstret kan jag dela filer och bilder med bara ett klick, och en medlem av mitt team kan komma Ät dem pÄ ett sekund!

3. Av nÀtet

Även om personen jag vill kommunicera med har stĂ€ngt av sistema Jag kan fortfarande skicka meddelanden som jag vet att kommer att levereras nĂ€r datorn Ă€r pĂ„slagen och applikationen Ă€r aktiv.

4. sÀkerhet

All intranÀtkommunikation med Softros Àr krypterad med AES-256 standard, vilket garanterar att dataflödet förblir inom det valda nÀtverket och inte hackas eller filtreras offentligt.

Jag kan skicka meddelanden och filer sÀkert utan att anvÀnda nÄgon bandbredd pÄ internet eller oroa mig för sekretessproblem.

5. Minimera slöseri med tid

Minimering av slöseri med tid Àr det frÀmsta skÀlet till att jag tvingades ladda ner Softros LAN Messenger-applikation. Med fjÀrrteam och pÄ plats Àr det enkelt för teammedlemmarna att distrahera sig frÄn jobbet och öppna en webblÀsare pÄ sidan för att fÄ tillgÄng till uppdateringar pÄ sociala medier, shoppa online eller strömma videor. Det orsakar slöseri med dyrbar tid.

Och Àrligt talat, som företagare betalar jag de hÄrt tjÀnade pengarna för att fÄ projekt frÄn golvet och inte strömma videor! HÄrt men sant.

Nu nÀr Internet Àr utanför grÀnserna har jag sett mitt team prestera mycket bÀttre under de senaste femton dagarna Àn nÄgonsin tidigare.

De Ă€r fokuserade, snabba och engagerade i arbetet. Uppgifter som tog timmar innan görs nu pĂ„ en timme eller mindre – det Ă€r en fantastisk prestation! Ju högre produktivitet, desto högre inkomst.

6. Gruppprojektledning

Förutom privat en-till-en-kommunikation kan jag skapa "grupper" med vilka jag kan diskutera specifika projekt och deras framsteg. Detta Àr att föredra att överföra samma information flera gÄnger till olika mÀnniskor.

Förenkla projektledningen eftersom jag nu kan ha bidragsgivare, filer och uppdateringar i ett grÀnssnitt.

Jag kan ocksÄ anvÀnda Broadcast-alternativet för att dela flera filer med flera anvÀndare samtidigt. Dess dra-och-slÀpp-fildelningsgrÀnssnitt ger en sömlös upplevelse.

Gruppprojektledning

7. Konfigurera avdelningar

Jag har trettio personer i mitt team, och de har flera olika ansvarsomrÄden och ingÄr i olika projekt. Till exempel hanterar Thomas kundkommunikation och fem andra projekt. Jag kan skapa flera projekt och lÀgga till Thomas pÄ var och en av dem.

Jag kan ocksÄ skapa avdelningar som kundkommunikation, konton, försÀljning, marknadsföring och andra och lÀgga till det dÀr ocksÄ. PÄ detta sÀtt kan jag segmentera informationen jag delar med honom och hÄlla den vÀl dokumenterad. Att flytta teammedlemmar inom avdelningar och projekt Àr nu mycket enklare.

8. Administrativ Ă„tkomst

Som administratör kan jag vÀlja att ge full Ätkomst till alla som Àr anslutna till nÀtverket eller selektivt vÀlja funktioner för att göra dem synliga och anvÀndbara pÄ LAN. Den hÀr funktionen hjÀlper mig att hÄlla vissa projektaktiviteter privata och begrÀnsa onödig intranÀtkommunikation inom anslutna teammedlemmar.

9. Historia

Sist men inte minst sparar alternativet History Viewer Allt kommunikation i min sistema, och hÀr kan jag söka efter alla meddelanden eller filer som har passerat via Softros LAN-anslutningen. Ingenting tas bort, och grÀnssnittet Àr lÀtt att skriva ut.

Softros Messenger LAN-historia

Tekniska aspekter

HÀr Àr nÄgra tekniska aspekter att komma ihÄg:

Det finns inga implementeringskostnader frÄn Softros Messenger LAN. Verktyget har en serverlös arkitektur. Du behöver inte köpa dyra servrar och konfigurera dem. Jag var tvungen att köpa licensen, ladda ner programvaran och installera den. Det tog bara fem minuter att starta. Det finns inget behov av Internet. Naturligtvis mÄste du vara ansluten för att ladda ner och installera den. I en WiFi-routeraktiverad hemmakontor ansluter alla enheter automatiskt till sistema LAN. Softros Messenger LAN stöder Windows, Mac och Android. Softros Messenger LAN stöder intranÀt, LAN, VLAN och WAN-nÀtverk. Förutom engelska stöder det mer Àn femton sprÄk, som tyska, franska, serbiska, bosniska och indonesiska. Det finns full kompatibilitet med miljöer frÄn Microsoft och Citrix Terminal Services. Active Directory anvÀnds för att skapa en domÀnkontrollmiljö. Active Directory hÀmtar anvÀndarnas fulla namn, och deras SID anvÀnds för programidentifiering. Grupppolicy anvÀnds för att upprÀtta licens- och nÀtverksinstÀllningar i hela sistema. Android-mobilapplikation Àr tillgÀnglig. Det Àr inte kompatibelt med iOS och Windows mobilanvÀndare för tillfÀllet.

Sista ord

Jag letade efter ett privat, fick- och sÀkert kommunikationsverktyg som förhoppningsvis skulle leda till ökad produktivitet, och jag fick allt med Softros LAN Messenger-verktyg.

Om du letar efter samma verktyg som mig, ladda ner Softros. Det Àr den bÀsta affÀrsinvesteringen som kan göras. Transformera affÀrskommunikation för att generera specifika resultat. HÄll dig uppe pÄ varje vinstock och kontrollera distraktioner för att förbÀttra företagets effektivitet och teamproduktivitet. Softros erbjuder omfattande support om problem uppstÄr nÀr du installerar eller kör programvaran i dagliga aktiviteter.

0 Shares