Spara 110 $ pÄ August Home Smart Lock Pro-paketet

Deal August Home Smart Lock Pro Featured

Vi kÀnner alla till förvÀrringen av att fikla runt med nycklar som försöker lÄsa upp en dörr. Och om du kommer hem med dina armar fulla av matvaror eller bÀr ett sovande barn, Àr det bara svÄrt att fumla med nyckeln. Du kan radera dessa problem med Augusti Home Smart Lock Pro Bundle, till försÀljning nu med 39% rabatt.

Du kan kontrollera och övervaka din dörr var som helst. Detta paket innehÄller Smart Lock Pro och Connect Wi-Fi Bridge och lÄter dig lÄsa och lÄsa upp vÄr dörr, kontrollera nyckellös Ätkomst och hÄlla reda pÄ vem som kommer och gÄr frÄn din smartphone.

Deal August Home Smart Home Pro-innehÄll

Smart Lock Pro anvĂ€nder DoorSense för att ge dig komfort eftersom den informerar dig om din dörr Ă€r ordentligt stĂ€ngd och lĂ„st. ÄndĂ„ Ă€r det inte mycket oro, eftersom det lĂ„ses automatiskt bakom dig och lĂ„ses upp nĂ€r du nĂ€rmar dig. AnvĂ€nd din iPhone eller Android-telefon för att spĂ„ra aktiviteten utanför dörren 24 /7 med ett aktivitetsflöde och kontrollera det med Alexa, Siri eller Google Assistant. Det fungerar ocksĂ„ med Z Wave.

Det finns inget behov av att ge nya nycklar till alla, eftersom August Home Smart Lock Pro Bundle fungerar med ditt befintliga lÄs och nycklar. Retrofit-installationen fÀsts enkelt med bara en skruvmejsel till de flesta standardcylindrar med deadbolts.

Det smarta dörrlÄset levereras med Wi-Fi-bron och Àr tillgÀngligt till $ 109,99 rabatt för bara $ 170,00 i silver. Den mörkgrÄ fÀrgen kostar $ 28 mer.

Augusti Home Smart Lock Pro Bundle

Gör Tech Enklare kan tjÀna provision pÄ produkter som köps via vÄra lÀnkar, vilket stöder det arbete vi gör för vÄra lÀsare.

Är den hĂ€r artikeln anvĂ€ndbar?