StÀng av datorn i slutet av nedladdningarna med Auto Shutdown

De som Àgnar sig Ät att ladda ner mycket innehÄll frÄn internet, har för vana att stÀnga av datorn vÀldigt lite eller helt enkelt inte stÀnga av den. Detta kan minska utrustningens prestanda kraftigt under anvÀndning och kan till och med leda till snabbare slitage pÄ mÄnga komponenter. Ingen vill dock avbryta sina nedladdningar för att starta om eller stÀnga av datorn, och att vÀnta pÄ att nedladdningarna Àr slut betyder att hÄlla sig uppe sent. DÀrför kommer vi att presentera ett mycket intressant program som hjÀlper dig att stÀnga av datorn nÀr du Àr klar med att ladda ner filer.

Namnet heter Auto Shutdown och det Àr ett tillÀgg för Chrome som ansvarar för att övervaka statusen för nedladdningar för att stÀnga av datorn nÀr du Àr klar.

Ladda ner och stÀng av datorn

Nedladdning av innehÄll frÄn internet Àr en aktivitet som i dessa ögonblick av karantÀn mÄste nÄ mycket höga toppar. Dessa toppar bör ocksÄ Äterspeglas i elförbrukningen med tanke pÄ att mÄnga mÀnniskor ofta hÄller utrustningen pÄ tills Àven efter det att urladdningen Àr klar. Detta beror huvudsakligen pÄ att vi i allmÀnhet alltid lÀmnar saker och ting nÀr vi sover och sÄ nÀsta dag fortsÀtter vi bara aktiviteten med utrustningen pÄ.

Baserat pÄ detta presenteras Auto Shutdown som ett bra alternativ för att hjÀlpa oss att förbÀttra utrustningens prestanda, stÀnga av den nÀr nedladdningarna Àr slut och pÄ detta sÀtt hjÀlper oss att spara el.

StÀng av datorn i slutet av nedladdningarna med Auto Shutdown 1

SÀttet att anvÀnda tillÀgget Àr verkligen enkelt och det enda ytterligare steg som vi mÄste följa Àr att ladda ner en extra fil, som kommer att skapa kommunikation mellan sistema och förlÀngningen. I slutet av denna process, vars steg kommer att listas nÀr du installerar plug-in, allt som ÄterstÄr Àr att starta nedladdningarna och tillÀgget kommer att fortsÀtta övervaka sin aktivitet för att stÀnga av utrustningen direkt efter avslutad.

PÄ detta sÀtt kan du spara energi och anvÀnda en dator med bra prestanda tack vare de periodiska avstÀngningar den förtjÀnar.

För att sÀnka det, följ denna lÀnk.