Steg för att skapa och redigera Memoji i iOS 12

Steg för att skapa och redigera Memoji i iOS 12 1

Med lanseringen av iPhone X, Apple har introducerat TrueDepth-kameran som erbjuder Animoji. De söta och roliga karikatyriska animerade karaktÀrerna eller emojierna kallas Animoji. Medan jag lyckades med Animoji, Apple har slÀppt iMessage-app-kompatibla emojis som kallades Memoji. IMessage-plattformen fungerar enkelt pÄ iOS- och Mac-enheter. Nu erbjuder Memoji realtidsinspelning av ansiktsuttryck som Àr en behandling att titta pÄ och dela. Det introducerades i iOS 12 första gÄngen. HÀr i den hÀr artikeln kommer vi att dela med dig stegen för att skapa och redigera Memoji i iOS 12 i korthet.

Memoji i iOS 12

iOS 12 Àr den tolfte upplagan av iOS-operativsystemet iOS utvecklat av Apple inc; förra Äret. För nÀrvarande, Apple slÀppte iOS 13 i Är. IOS 12 baserades pÄ prestanda och kvalitetsförbÀttringar Àn föregÄende generations operativsystem. Det har förbÀttrat batteriets livslÀngd, sÀkerhetsuppdateringar och inbyggda applikationer. Genom att lÀgga till ansiktsfigurerna kan anvÀndare spela in upp till 30 sekunder av emoji-videor med bÀttre effekter. Du kommer inte mÀrka nÄgon skillnad mellan ansiktsuttryck mestadels.

PÄ Memoji-menyn kan du anpassa en tecknad avatar som kommer att visas i din Memoji-lista och fungera precis som Memoji-tecknen, efter din ansiktsrörelse. Kolla in hur du skapar och redigerar Memoji i iOS 12

Steg för att skapa och redigera Memoji i iOS 12

LÀs ocksÄ: Hur man aktiverar mörkt lÀge i iOS 13 för Apple iPhone

Skapa Memoji

    Starta iMessage-appen. NÀsta, öppna en befintlig meddelandetrÄd eller starta en ny konversation. Tryck pÄ Animoji-appen i fÀltet frÄn botten. Tryck pÄ + -ikonen i början av listan med Animoji.Nu Àr du i Memoji-skaparalternativet. Du kan börja skapa din karaktÀr genom att vÀlja din hudfÀrg, hÄrtyp och fÀrg, huvudform, ögon, bryn, nÀsa och lÀppar. Dessutom kan du vÀlja öron, ansiktshÄr, glasögon och huvudbonader. Det Àr ganska enkelt och roligt att göra. NÀr du Àr klar med din Memoji klickar du pÄ Klar-knappen i det övre högra hörnet. Nu kommer du tillbaka till Animoji-vÀljaren, men du ser din egen anpassade Memoji med andra. Det hÀr Àr hur du kan skapa och redigera Memoji i iOS 12. Samtidigt kan du ocksÄ upprepa processen för att göra fler Memojis med olika utseende.

Redigera eller ta bort Memoji

Om du inte vill att nÄgon speciell emoji eller Memoji ska behÄlla eller vill Àndra utseendet följer du stegen nedan:

    VÀlj nÄgon av dina Memoji i Animoji-vÀljaren sÄ ser du en menyikon med tre punkter lÀngst ner till vÀnster. Tryck pÄ den och klicka sedan pÄ Redigera alternativet för att Àndra din Memoji. Du kan göra en kopia eller ta bort den frÄn hÀr enkelt.

Hoppas att du har hittat den hÀr artikeln anvÀndbar. FrÄga gÀrna i kommentarerna nedan om din upplevelse.

0 Shares