Studien pÄpekar att smartphones vikbar kommer att multiplicera med 100 tum 5 Är

Med smartphones i linje med marknaden pekar tillverkarna pÄ denna teknik som marknadens framtid.

Men kommer detta att bli en modefluga som kommer att fÄ tag pÄ? En studie sÀger ja!

smartphones  vikning - Mate X

VÀrlden av smartphones det utvecklas alltid med tillverkare som försöker hitta ny teknik för att sticker ut. Efter processorkriget, RAM och snabb och trÄdlös laddning anlÀnder nu ett nytt lopp för fÀllbara skÀrmar.

Med behovet av att erbjuda anvÀndare en större och större skÀrm började vi se nya modeller med fÀllbar skÀrm. Söker erbjuda anvÀndaren möjligheten att anvÀnda en större skÀrm, just nu nÀr han öppnar smarttelefonen för att detta ska hÀnda.

Även om detta kan vara ett bra sĂ€tt att öka skĂ€rmstorleken har det vĂ€ckt mĂ„nga tvivel för mĂ„nga anvĂ€ndare. De olika osĂ€kerhetspunkterna fokuserar pĂ„ dess anvĂ€ndbarhet, dess anvĂ€ndbarhet och framför allt dess hĂ„llbarhet.

Studien sÀger att smartphones vikbar blir en framgÄng i 5 Är

En nyligen genomförd studie av Strategianalys kommer att bekrÀfta att smartphones vikbar bör multiplicera 100 gÄnger i nÀsta 5 Är. I siffror betyder det att 2025 bör försÀljningen av denna typ av utrustning överstiga mindre Àn 1 miljoner enheter per Är till 100 miljoner.

Galaxy  Z VĂ€nd

För Ville-Petteri Ukonaho, chef för strategianalytik, anses ökningen av försÀljningen av denna vikningsutrustning vara en sÀkerhet, eftersom den Àr segmentet för smartphones premium med den högsta tillvÀxten under det kommande decenniet.

Ukonaho sÀger emellertid ocksÄ att detta kommer att vara en marknad som mÄste korsa flera hinder under de kommande Ären, som Àr fallet med höga priser, den lÄga prestanda för fÀllbara skÀrmar och deras hÄllbarhet.

Galaxy  faldigt

Samsung pekar pÄ försÀljning av 2,5 miljoner enheter Galaxy Z VÀnd redan i Är

Med Huawei och Samsung som dominerar lanseringen av denna typ av nyheter, och med Motorola som ocksÄ förbereder sig för att lansera sin hopfÀllbara enhet, förvÀntas det att mÄnga nya funktioner kommer att dyka upp under de kommande Ären.

Mot bakgrund av de siffror som presenteras av Strategy Analytics visar Samsung dock en mer ambitiös prognos, efter att ha pekat pÄ försÀljningen av 2,5 miljoner enheter av din Galaxy Z VÀnd redan i Är. Enligt rykten pÄpekas att det koreanska varumÀrket redan har 500 tusen enheter redo att levereras vid lansering och att det Àr beredd att förstÀrka detta lager om efterfrÄgan motsvarar vad som förvÀntades.

Marknaden fortsÀtter att utvecklas och konsumenterna kommer att bestÀmma om detta kommer att vara en innovation med en framtid eller om det kommer att vara en som sÄ mÄnga andra som mÄste överges eller Àndras.