Supercharge syftar till att omdefiniera tweaking pÄ jailbroken & amp; enheter som inte Àr fÀngslade

Supercharge syftar till att omdefiniera tweaking pÄ jailbroken & amp; enheter som inte Àr fÀngslade 1

Att justera din iOS-enhet kan snart bli betydligt enklare med introduktionen av ett exceptionellt fÀngslande projekt som dubbats Supercharge leds av iOS-utvecklaren Kabir Oberai och designern Alessandro Chiarlitti, och bidrog till av andra.

Supercharge syftar till att bli en plattform som underlÀttar processen att finjustera din iPhone eller iPad, oavsett om du Àr fÀngslad eller inte. Arbetet marknadsförs som en nyskapande ny tweak-redaktör som ger anvÀndare möjlighet att skapa och Àndra tweaks utan att skriva en enda kodrader. Dessutom kommer anvÀndare att kunna dela sina verk med andra Supercharge-anvÀndare.

Supercharge syftar till att omdefiniera tweaking pÄ jailbroken & amp; enheter som inte Àr fÀngslade 2

För dem som föredrar att skriva kod Àr Supercharge dock pÄstÄtt utrustade med ett helt nytt programmeringssprÄk i Ätanke. Det nya sprÄket, kallad ObjektScript, Àr pÄstÄs baserat pÄ bÄde JavaScript och Objekt-C och Àr speciellt designad för tweaks. Utvecklarna sÀger att alla som Àr bekanta med app- eller webbutveckling bör inte ha nÄgra problem med att förstÄ och anvÀnda det nya ObjektScript-sprÄket.

NÀr jag först hörde talas om projektet tÀnkte jag omedelbart pÄ Flex 3, en jÀmförbar plattform som gör det möjligt för anvÀndare att Àndra sina enheter utan att ha omfattande kunskap om hur man kodar en jailbreak-tweak. PÄ samma sÀtt tillÀt det anvÀndare att dela korrigeringar med varandra, en funktion som Supercharge ger ocksÄ till bordet. Den större frÄgan hÀr verkar vara "hur kommer den att jÀmföra?", Och enligt Oberai erbjuder Supercharge betydligt mer kraftfull processkoppling Àn Flex 3.

Vi mÄste vÀnta pÄ den officiella publiceringen för att bÀttre förstÄ vad anvÀndare och utvecklare tycker om Supercharge-anvÀndarupplevelsen, men en sak tyckte jag sÀrskilt intressant frÄn projektets webbsida Àr att Supercharge kommer att finnas tillgÀngligt för jailbroken-enheter initialt och sedan göras tillgÀngligt för icke-jailbroken-enheter nÄgon gÄng under 2020.

Det Ă€r tydligt att den icke-jailbroken versionen inte kommer att kunna installera jailbreak-tweaks per-se, men den kommer att kunna installera modifierade .ipa-filer utan en dator, som utvecklarna hĂ€vdar Ă€r nĂ„got som "aldrig har gjorts tidigare. ”Och för de som kanske undrar, detta inkluderar A12-A13-enheter inklusive men inte begrĂ€nsat till iPhone 11 Pro – nĂ„gra av AppleÄr senast vid detta skrivande.

HÀr Àr nÄgra intressanta vanliga frÄgor frÄn produktens webbplats:

Vanliga frÄgor

F: Vad kan jag göra med Supercharge?

A: Kort svar: mycket. LÄngt svar: nÄgonsin önskat kunde göra? Med Supercharge behöver du inte önska dig lÀngre. Om du till exempel vill lÀgga till ett lösenordslÄs till en app som inte redan har det kan du göra det med Supercharge.

F: Varför Àr den hÀr versionen en "Förhandsvisning"?

A: Medan Supercharge Ă€r fullt anvĂ€ndbar för nĂ€rvarande planerar vi att lĂ€gga till mycket fler funktioner inom en snar framtid – frĂ€mst butiken och supporten för enheter som inte Ă€r fĂ€ngslade. Förhandsgranskningen av Supercharge Ă€r effektivt en betasnick.

F: Vad Àr skillnaden mellan Supercharge-tweaks och traditionella tweaks?

A: Den viktigaste skillnaden Ă€r att Ă€ven om traditionella tweaks bara fungerar pĂ„ jailbroken-enheter, kommer Supercharge-tweaks ocksĂ„ att stödja enheter som inte Ă€r jailbroken. Dessutom Ă€r Supercharge-tweaks mycket lĂ€ttare att göra Ă€n en traditionell tweak – du kan göra Supercharge-tweaks Ă€ven om du har nollkodningskunskap.

F: Är Supercharge gratis?

A: Medan vi har planer pÄ att tjÀna pengar pÄ Supercharge Store, planerar vi att hÄlla kÀrnprodukten 100% gratis, för alltid.

F: Hur kommer den icke-fÀngslade versionen att fungera?

A: KÀrnan i det Àr att du ger Supercharge en .ipa-fil, som den sedan injicerar med den tweak du vill anvÀnda. Efter detta "kodar" den appen med din Apple ID och installerar det sedan med en ny teknik som vi upptÀckte.

F: Kan jag Àndra systemappar med Supercharge?

A: PÄ grund av begrÀnsningar som lagts pÄ iOS-enheter kan den icke-jailbrutna versionen inte Àndra systemappar som Telefon eller App Store. Dessa begrÀnsningar finns dock inte pÄ jailbroken-enheter, vilket innebÀr att den jailbroken-versionen verkligen kan justera systemappar. Den jailbroken-versionen kommer ocksÄ snart att kunna finjustera startskÀrmen (dvs SpringBoard).

Förhandsgranskningen av Supercharge Àr för nÀrvarande tillgÀnglig för anvÀndare av jailbroken-enheter för att prova sjÀlva, om Àn med begrÀnsad funktionalitet som i beta-stadier. För att fÄ det behöver du bara lÀgga till följande förrÄd till din föredragna pakethanterare och sedan ladda ner Supercharge Preview:

https://repo.supercharge.app/

De som Àr intresserade av att följa projektet kan gÄ till Supercharge-webbplatsen och följ Supercharge Twitter konto. Om du Àr intresserad av att ta hand om det finns ytterligare resurser tillgÀngliga via den officiella SuperchargeApp Reddit-sidan.

Är du glad över hur Supercharge kan revolutionera anpassning av enheter? Diskutera i kommentarerna.


Supercharge syftar till att omdefiniera tweaking pÄ jailbroken & amp; enheter som inte Àr fÀngslade
4.8 (95.56%) 9 Votes