Svart haj 3 kommer att ha 16 GB RAM? Xiaomi Àr redo att bryta rekordet

Svart haj 3 han kunde vara redo att sÀtta ett rekord: en lÀcker sa att vi kunde hitta bra 16 GB RAM. Dessa berömda smarttelefoner Xiaomi de Àr kÀnda för att sÀkerstÀlla mycket intressanta tekniska specifikationer, sÄ att spelare kan ha kul utan begrÀnsningar. Den nya modellen verkar som förvÀntat fortsÀtta traditionen.

Sudhanshu, en vÀlkÀnd informant, har publicerat i sin profil Twitter en tweet som medför en vÀntad nyhet: Black Shark 3 det kan vara den första mobila enheten med 16 GB RAM. Denna specifikation, om den bekrÀftas, skulle representera en Meddelanden för smarttelefonmarknaden.

Detta Àr inte den första indiskretionen: för nÄgra dagar sedan rapporterade vi ytterligare ett rykt om att enheten kunde tillkÀnnages under det nu överhÀngande Februari 2020. Dessutom vet vi att spelapparat av det kinesiska företaget kan inkludera SoC Snapdragon 865 och en skÀrm med hög uppdateringsfrekvens.

Den hÀr enheten verkar dÀrför kunna ge fans mÄnga kÀnslor: Xiaomi kunde lansera en topp i sortimentet perfekt för Àven de mest komplexa videospel. Mer borde dock komma under de kommande dagarna information.

0 Shares