Svart haj 3 kommer att ha popup-mekaniska knappar pÄ sidorna för att förbÀttra spelupplevelsen

Den svarta hajen 3 Àr pÄ vÀg att trÀffa marknaden snart Byggt med spelare i Ätanke Àr det planerat för dagen 3 Mars.

Men efter att flera funktioner var kÀnda har det nu blivit kÀnt till en annan nyhet. Denna utrustning kommer med popup-mekaniska knappar för att förbÀttra spelupplevelsen.

xiaomi svart haj 3

Med utvecklingen av smartphones och dess bearbetningskraft och grafik, och eftersom de alltid finns tillgÀngliga under de dödaste timmarna har dessa blivit utmÀrkt utrustning att spela.

SÄledes har vi sett ett ökande antal smartphones Àgnat Ät spel de senaste Ären, med tonvikt pÄ modeller som Asus Rog, Xiaomi Black Shark eller Razer Phone.

Som en framgÄngsrik satsning under de senaste Ären förnyar varumÀrken modellerna för detta Är. Xiaomi Black Shark 3 Àr nÀsta som slÀpps och kommer att presenteras sÄ tidigt som nÀsta dag 3 Mars. Med den hÀr utrustningen kommer det kinesiska varumÀrket att debutera nÄgra nya funktioner, till exempel mekaniska knappar i stil med konsolstyrningar.

Svart haj 3 kommer med mekaniska knappar pÄ sidan av utrustningen

Faktum Àr att placering av knappar pÄ sidan av utrustningen, i stil med konsolstyrning, inte lÀngre Àr ny i denna typ av utrustning. Befintlig med annan utrustning i segmentet gör att dess placering kan förbÀttra och underlÀtta spelupplevelsen och gör det möjligt att föra dessa enheter nÀrmare spelkonsoler.

Men nyheten som kommer att introduceras i Black Shark 3 det skiljer sig lite frÄn vad som redan har lanserats pÄ marknaden. Hittills smartphones som hade denna typ av knappar integrerade en kapacitiv lösning i hörnen pÄ utrustningen.

mekanisk knapp xiaomi svart haj 3 mekanisk knapp

NÀr det gÀller den nya smarttelefonen frÄn Xiaomi kommer dessa knappar till och med att vara mekaniska vilket möjliggör mer exakt kontroll, sÄvÀl som bÀttre feedback.

Med 21mm lÀngd, enligt mÀrket, har dessa knappar stor motstÄndskraft och hÄllbarhet, tÄl mer Àn 300 000 höjder och mer Àn 1 miljoner klick. För att inte pÄverka den dagliga anvÀndningen av utrustningen har varumÀrket utvecklat en sistema mekaniker som bara lÄser upp dessa knappar nÀr det behövs. I de ÄterstÄende stunderna sÀtts de in i smarttelefonens struktur.

Black Shark Àr en av de mest efterlÀngtade modellerna av spel fans. Med en 120 Hz-skÀrm (förmodligen kommer basversionen att vara "bara" 90 Hz), en Qualcomm Snapdragon 865-processor och 16 GB RAM (8 Gb i basversionen) finns det inget spel som inte kan köras. Dessutom kan vi ocksÄ hitta ett 5000 mAh batteri i Pro-versionen och 4700 mAh i basversionen, som kommer att stöds av en 65W snabbladdning och ett magnetkontakt.

Svart haj 3 du kan komma fram till ett mycket konkurrenskraftigt pris

Detta var en utrustning med toppfunktioner, och det förvÀntades att dess pris ocksÄ skulle följa hÄrdvaran. Men den hÀr smarttelefonen kan komma till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

svart haj 3 pris

Genom en delad bild i en ny lĂ€cka kan vi se ett pris som tillkĂ€nnages för basversionen av Black Shark of 2, 999 Yuan och för Pro-versionen av 3299 Yuan. SĂ„ledes fĂ„r vi i en direkt omvandling vĂ€rden i storleksordningen 391 respektive 430 €.

Detta kommer att vara en utrustning med toppfunktioner till ett mycket inbjudande pris som borde uppmÀrksamma mÄnga anvÀndare. Med tanke pÄ dess kvalitet / prisförhÄllande kan det till och med vara ett alternativ för dem som inte Àr spel fans.