Switch Releaser: L4T Ubuntu 2.0 slĂ€pps för Switch med LP0 vilolĂ€ge, stöd för överklockning, bĂ€ttre Bluetooth Joycon-support, volym / touch / dockningshantering och mer; TotalJustice slĂ€pper ÅterstĂ€ll förĂ€ldrakontroll NX för att bli av med PIN-koden!

Med det kinesiska nyÄret pÄ gÄng Àr de första försÀndelserna av Team Xecuters kommande modchip för icke-Lite Switch konsoler bör komma snart och orsakerna till hacking Switch fortsÀtter att bli fler tack vare de senaste utgÄvorna. I den hÀr artikeln,

L4T Ubuntu 2.0 slÀpps med mÄnga begÀrda funktioner

Det Àr ingen hemlighet att Nintendo Switch kan köra Linux och faktiskt var anvÀndbara Linux-miljöer igÄng redan i april 2018 dÄ ShofEL2-utnyttjandet, med anvÀndning av felet som exploaterades av fusée gelée, slÀpptes.

Switch Releaser: L4T Ubuntu 2.0 slĂ€pps för Switch med LP0 vilolĂ€ge, stöd för överklockning, bĂ€ttre Bluetooth Joycon-support, volym / touch / dockningshantering och mer; TotalJustice slĂ€pper ÅterstĂ€ll förĂ€ldrakontroll NX för att bli av med PIN-koden! 1

Med L4T Ubuntu kan du vÀnda din Switch till en fullfjÀdrad mini-PC och nu, version 2.0 har landat för att göra det mycket bÀttre (Bild av kbeflo_ av Reddit)

I fortsÀttningen till maj förra Äret slÀpptes L4T Ubuntu vilket Àr en Ubuntu 18.04 LTS-baserad Linux-distribution avsedd för allmÀn anvÀndning och nu, det

Enligt dess vĂ€xel, Switchroot’s L4T Ubuntu 2.0 kommer med:

  • Stöd för LP0 sömnlĂ€ge (detta bör göra saker lite lĂ€ttare pĂ„ din SwitchStrömhantering)
  • FörbĂ€ttrad Bluetooth Joycon-support
  • MĂ„nga korrigeringar i förhĂ„llande till pekskĂ€rmen, laddning, SDCard, ljud, dockning och pin-muxing
  • Ambient Light Sensor Support (detta behöver ytterligare arbete i anvĂ€ndarlĂ€get)

Du kan lÀsa mer om L4T Ubuntu och se installationsinstruktionerna frÄn den hÀr lÀnken. L4TUbuntu-nedladdningslÀnken kan nÄs frÄn denna lÀnk (MEGA) och en Google Drive-lÀnk finns tillgÀngliga nÄgra svar nedÄt.

TotalJustice slĂ€pper ÅterstĂ€ll förĂ€ldrakontroll NX sĂ„ att du enkelt kan bli av med förĂ€ldrakontroll!

Som PlayStation Vita och mÄnga moderna videospelkonsoler och bÀrbara enheter, Switch kommer ocksÄ med förÀldrakontroller för att bland annat begrÀnsa speltiden.

Switch Releaser: L4T Ubuntu 2.0 slĂ€pps för Switch med LP0 vilolĂ€ge, stöd för överklockning, bĂ€ttre Bluetooth Joycon-support, volym / touch / dockningshantering och mer; TotalJustice slĂ€pper ÅterstĂ€ll förĂ€ldrakontroll NX för att bli av med PIN-koden! 2

Med TotalJustices senaste verktyg kan du vinka förĂ€ldrakontroll adjö 😉

Men hackningssamhÀllen hittar alltid sÀtt att kringgÄ dem och nu, Switch har anslutit sig till klubben "förÀldrakontroll förbi" tack vare

Som namnet antyder tillÄter detta homebrew-verktyg dig att Àndra din PIN-kod för förÀldrakontroll till vad du vill. Detta innebÀr att det kan anvÀndas för att ta bort alla förÀldrakontroller som pÄförs systemet med bara nÄgra enkla steg. Till skillnad frÄn TotalJustices tidigare erbjudanden som GameCard Installer NX, kommer inte ÄterstÀllning av förÀldrakontroller inte med ett GUI-grÀnssnitt utan ett rak-till-punkt-textbaserat grÀnssnitt som rÀcker med hÀnsyn till frekvensen med vilken applikationen kommer att anvÀndas!

Du kan lÀsa mer om det genom att följa den hÀr lÀnken till dess GitHub README. Nedladdningar kan nÄs hÀrifrÄn.

Slutsats

Andra Àn dessa utgivningar har emuleringsscenen just sett Cemu offentlig 10,17.0 som kommer med nya grafiska paketfunktioner, Vulkan-förbÀttringar och mer (changelog / nedladdningslÀnk). PSVita fick ocksÄ lite kÀrlek med NRedneck Vita 1.1 ger enorma prestandaökningar och TransparentImpose, ett plugin för att göra snabbmenyn transparent.

InlĂ€gget Switch Releaser: L4T Ubuntu 2.0 slĂ€pps för Switch med LP0 vilolĂ€ge, stöd för överklockning, bĂ€ttre Bluetooth Joycon-support, volym / touch / dockningshantering och mer; TotalJustice slĂ€pper ÅterstĂ€ll förĂ€ldrakontroll NX för att bli av med PIN-koden! visades först pĂ„ Wololo.net.

0 Shares