synkroniserar Windows 10 och Android med Roamit-tjÀnst

Integration mellan datorer och smartphones Det Àr ett oundvikligt steg i utvecklingen av dessa enheter som har blivit vardagliga för alla. Synkronisering har varit en av mekanismerna som gör det möjligt att hantera samma information pÄ bÄda datorerna, men man har ocksÄ utvecklat sÀtt att enkelt överföra data genom att ansluta smartphone och dator via samma WiFi-nÀtverk. Tidigare har vi kommenterat applikationer av denna typ som Flip Transfer, men nyligen har vi hittat en liknande lösning som Àr ganska attraktiv och du borde veta.

Det hÀr Àr Roamit, en applikation som försöker upprÀtta samband mellan Windows 10 och Android för att dela filer snabbt.

Dela data mellan Android och Windows 10

synkroniserar Windows 10 och Android med Roamit-tjÀnst 1

För nÀrvarande Àr det mycket vanligt att gÄ vidare med lite arbete pÄ smarttelefonen och sedan fortsÀtta pÄ datorn. Alternativ för synkronisering och dataöverföring hjÀlper oss att ha samma fil pÄ bÄda enheterna eller Ätminstone skicka den till den andra enheten. DÀrför Àr Roamit ett utmÀrkt alternativ att utföra dessa integrationsuppgifter mellan Android och Windows 10. Det som Àr mest attraktivt i applikationen Àr dess grÀnssnitt, extremt enkelt men mycket vÀl uppnÄtt och med en utmÀrkt design.

Det bör noteras att applikationen Àr gratis och du kan fÄ den frÄn lÀnkarna som finns i slutet av denna artikel.

synkroniserar Windows 10 och Android med Roamit-tjÀnst 2

För att börja anvÀnda Roamit behöver du bara lÀgga till applikationen till datorn med Windows 10 som i Android. DÀrefter Àr det nödvÀndigt att logga in med ditt Microsoft-konto och pÄ detta sÀtt kommer lÀnken mellan de tvÄ enheterna att genereras. NÀr processen Àr klar har du möjlighet att dela filer, fotografier och till och med synkronisera urklipp.

synkroniserar Windows 10 och Android med Roamit-tjÀnst 3

För att dela denna information handlar det bara om att vÀlja och dra dem till grÀnssnittet, medan du gör det frÄn Android behöver du bara anvÀnda delningsalternativet.

Generellt sett Àr Roamit en mycket anvÀndbar lösning för dem som delar sin verksamhet mellan datorn och smarttelefonen.

Ladda ner applikationen till Windows, hÀrifrÄn.

Ladda ner Android-applikationen, hÀrifrÄn.

0 Shares