Tack till vÄra guldsponsorer för att hjÀlpa oss att bygga tvÄ skolor.

Som framhöll i vĂ„rt inlĂ€gg idag samlade vi in ​​pengar att bygga 2 skolor i Guatemala. Detta hade inte varit möjligt utan stöd frĂ„n dessa fantastiska företag som drivs av nĂ„gra av de mest framstĂ„ende mĂ€nniskorna i WordPress-gemenskapen som jag Ă€r hedrad att kalla mina vĂ€nner.

Alla de företag som listas hÀr donerade 1 000 $ för kampanjen och donerade priser till vÄr lotteri. Kolla in dem och de produkter de har att erbjuda eftersom dessa företag förutom att ha kvalitetsprodukter ger tillbaka till samhÀllet.

HĂ€nde

Sucuri logotyp

Sucuri grundades 2010 och Àr ett företag som fokuserar pÄ att skydda dina webbplatser. De Àr en dominerande kraft inom sÀkerhetsbranschen och stöder anvÀndare runt om i vÀrlden. Vi anvÀnder dem och med alla större inlÀgg som rekommenderar dem finns det ingen anledning att inte anvÀnda dem för att skydda dina webbplatser.

MaxCDN

MaxCDN: s logotyp

MaxCDN Àr en av de största leverantörerna av innehÄllsleveransnÀtverk som finns tillgÀngliga. De hjÀlper till att minska belastningen pÄ din server och pÄskynda din webbplats för att fÄ ditt innehÄll till dina anvÀndare sÄ snabbt som möjligt. Med den stora tillgÀngliga WordPress-integrationen och dess servicekvalitet över tid har vi anvÀnt dem, rekommenderar vi att du anvÀnder deras tjÀnster.

Bluehost

Bluehosts logotyp

Grundades 1996 och mÄlet var att göra ett bÀttre vÀrdföretag. Sedan dess har de blivit en massiv webbhotellleverantör. De Àr en officiell webbhotell som rekommenderas av WordPress.org och de har nÄgra fantastiska mÀnniskor som arbetar för dem.

Hostgator

HostGators logotyp

HostGator Àr en global leverantör av delad hosting, ÄterförsÀljare, VPS och dedikerad webbhotell. De har försett mer Àn 400 000 anvÀndare med produkter och tjÀnster för att hjÀlpa sina företag, frÄn Fortune 500-företag till frilansare. 2007 flyttade vÄra webbplatser till HostGator och med deras otroliga stöd har vi stannat kvar hos dem sedan dess.

Tyngdformer

Gravity Forms 'logotyp

Gravity Forms Àr ett fullstÀndigt kontaktformulÀr plugin som anvÀnds pÄ över en miljon webbplatser. De har avancerad avisering routing, lead capture och villkorad logik, allt med hjÀlp av ett nybörjarvÀnligt drag-and-drop-grÀnssnitt. Med kraften bakom detta plugin och det enkla grÀnssnittet Àr det ett utmÀrkt plugin för nybörjare.

WPtouch

WPTouchs logotyp

BraveNewCode grundades 2008 och Àr ett litet kanadensiskt företag med fokus pÄ WordPress. Det Àr bÀst kÀnt för sitt innovativa WordPress-plugin, WPtouch.

WPtouch har varit den mest populÀra lösningen för att fÄ WordPress-webbplatser att se ut och fungera bra pÄ mobil för mer Àn 6 Är. Det anvÀnds av en tredjedel av de stora WordPress-webbplatserna, medan den fria versionen av plugin har laddat ner en fantastisk mÀngd 5,6 miljoner gÄnger.

Pagely

Pagelys logotyp

Pagely Àr designad för att fokusera pÄ det tekniska med WordPress-sÀkerhet, optimering och underhÄll. De grundades 2006 och har vuxit till att bli professionella inom sitt omrÄde.

Smart webbmarknadsföring

Web Savvy Marketings logotyp

Web Savvy Marketing Àr en grupp av WordPress-experter som vill förbÀttra din webbplats. De har ett stort antal Àmnen, förutom att de erbjuder SEO-hjÀlp och rÄdgivning för att hjÀlpa dig förbÀttra din webbplats. De vill se till att varje litet företag och företagare har möjlighet att driva sin passion online.

AppPresser

AppPressers logotyp

AppPresser Àr ett kraftfullt verktyg som lÄter dig anvÀnda din WordPress-kunskap för att utveckla kÀnsliga applikationer. Med de verktyg som den erbjuder kan du skapa en app sÄ enkelt som du kan skapa en WordPress-webbplats.

Pantheon

Pantheon-logotyp

Pantheon Àr en plattform utformad sÄ att du kan bygga din webbplats utan att behöva anvÀnda en server. Ditt mÄl Àr att lÄta din webbplats anpassa sig till de besök du fÄr utan att behöva uppgradera till en ny server. Pantheon Àr en fantastisk infrastruktur för utvecklare som vill vÀxa sina webbplatser utan att oroa sig för begrÀnsningarna pÄ en server.

Tack för att du kollade in dem.

Med vÀnliga hÀlsningar,

Syed Balkhi
Grundare av WPBeginner