TÀvling: Ge din PSVR lite kÀrlek med en kopia av Paper Beast

Crisp

I dagens tÀvling har vi PSVR-kopior av Paper Monster Att ge!

Den virtuella verkligheten har kommit lĂ„ngt sedan Virtual Boys dagar. Varför valde du det? För tyvĂ€rr Ă€r det detta som jag tror Ă€r det allmĂ€nna intrycket som mĂ€nniskor fĂ„r nĂ€r de hör om virtuell verklighet. Som en stolt PSVR-Ă€gare kan jag vittna om att – oh boy – det Ă€r vĂ€ldigt fantasifullt. Bra saker!

För att visa vad plattformen kan göra ger vi kopior av den exklusiva PSVR-titeln Paper Monster! LÀs allt om det nedan och njut av detta unika konstnÀrliga Àventyr.

Jag kommer inte att skÀmma bort henne med mina dumma ord, sÄ lÀs om det.

NÄgonstans gömd i det stora minnet av dataservrar föddes ett ekosystem, Paper Monster. Som den första utforskaren av detta jungfruliga land, utforska en vÀrld bebodd av kÀrleksfulla pappersvarelser. Interagera med exotiska djur och forma miljön för att övervinna hinder och lösa utmanande pussel. UpptÀck djupare hemligheter Paper Monster I denna unika virtuella Odyssey.

FUNKTIONER:

  • FrĂ„n det kreativa sinnet av den berömda speldesignern Eric Shahi (En annan vĂ€rld, Mörkets hjĂ€rta, FrĂ„n damm).
  • Ett komplett ekosystem i en dynamisk och levande virtuell vĂ€rld.
  • Organisk origamikonst stil fĂ„ngar en vĂ€rld Paper Monster.
  • Ett storskaligt fysiskt simuleringssystem Ă€r kĂ€rnan Paper Monster, Spela allt frĂ„n varelserörelse till terrĂ€ngförvrĂ€ngning och spela en aktiv roll i de mĂ„nga pussel som Ă€ventyrare möter.
  • OST tvetydighet av Roly Porter och TsuShiMaMire utnyttjar binaural ljudriktning fullt ut.

Bara inte fÄ papper.

För att logga in för att vinna dina kopior, anvÀnd verktyget nedan för att lÀmna ditt namn och din e-postadress. Du kan ange dagligen. Klicka runt i verktyget för att fÄ sÀtt att tjÀna bonusposter.

Vi har fem PS4 NA-versioner av spelet att introducera; vinnare kommer att dras tillbaka pÄ mÄndag 30 mars. TÀnk pÄ att det hÀr spelet endast Àr kompatibelt med virtual reality, sÄ du mÄste ha en PSVR-enhet för att spela!

Paper Monster Nu tillgÀnglig för PSVR.

TÀvling: Ge din PSVR lite kÀrlek med en kopia av Paper Beast

Du Àr utloggad. Logga in Record

Officiella regler

Inget köp krÀvs för att delta eller vinna

1. behörighet: Destructoid.com-tĂ€vlingar erbjuds vanligtvis av sponsorer som pĂ„ grund av tull- och fraktkostnader (yay-budgetar) ofta begrĂ€nsar deltagandet till personer som Ă€r lagligt bosatta i USA femtio (50) (om inte annat anges) och Ă€r minst 12 Ă„r gamla Under en livstid. Vi uppmuntrar vĂ„ra utlĂ€ndska vĂ€nner att vara mycket hackare och göra en vĂ€n i USA som kan fĂ„ din belöning och sedan lĂ€ra kĂ€nna tullen / logistiken. Var försiktig med vem du ska lita pĂ„. Destructoid.com-anstĂ€llda, deras reklam- eller marknadsföringsbyrĂ„er och deltagare i produktion, utveckling, implementering eller hantering av tĂ€vlingar, alla agenter som agerar eller pĂ„ uppdrag av ovannĂ€mnda enheter, deras moderföretag, tjĂ€nstemĂ€n, chefer, dotterbolag, dotterbolag och licensgivare TjĂ€nsteleverantörer, prisleverantörer, varje person eller annan enhet som Ă€r associerad med tĂ€vlingarna (kollektivt benĂ€mnda ”tĂ€vlingsenheter”) och / eller den direkta familjen (make, förĂ€ldrar, syskon och barn) och familjemedlemmar (oavsett om de Ă€r associerade eller inte) varje sĂ„dan anstĂ€lld, * inte * kvalificerad Han kommer att utvisas och misshandlas offentligt om nej Arresterade som deltagare gĂ€ller alla amerikanska, federala, statliga och lokala bestĂ€mmelser.

2. HÄller med om de officiella reglerna: Deltagande i tÀvlingen utgör ett fullstÀndigt och ovillkorligt godkÀnnande av deltagarna pÄ dessa officiella regler och sponsorbeslut och deras acceptans, vilket Àr slutgiltiga och bindande beslut. Att vinna priset beror pÄ att uppfylla alla krav som anges i detta dokument.

3. AnmÀlningsperiod: Start- och slutdatum / tider för varje tÀvling ("intrÀdesperioden") kommer att publiceras pÄ tÀvlingens webbplats.

4. Login: Följ instruktionerna pÄ tÀvlingswebbplatsen för att delta i en tÀvling. InlÀmning kommer att resultera i en post (1). Antalet gÄnger du kan delta i tÀvlingen publiceras pÄ tÀvlingens webbplats. AnvÀndningen av alla byrÄer eller automatiserade program för att skicka in poster kommer att Äterkalla alla poster som skickats in av denna person, med undantag för mottagarmedlemmarna som kan delta i tÀvlingarna genom att logga in pÄ deras "privilegier" -sida.

5. ritning: Om inget annat anges i tÀvlingsdetaljerna ovan, kommer vi att bestÀmma namnen pÄ potentiella vinnare i en slumpmÀssig ritning av alla kvalificerade bidrag som mottagits under varje anmÀlningsperiod. Antalet vinnare som ska vÀljas i en viss tÀvling kommer att publiceras pÄ tÀvlingens webbplats. Utsikterna för att vÀlja en potentiell vinnare beror pÄ antalet kvalificerade bidrag som mottagits under intrÀdesperioden. Potentiella vinnare kommer att kontaktas via e-post och kommer att behöva ange sitt fulla namn, Älder och postadress inom en viss tidsperiod. Om den potentiella vinnaren inte svarar inom den tidsram som anges i e-postmeddelandet, kan vi slumpmÀssigt vÀlja en potentiell alternativ vinnare pÄ hans plats frÄn alla poster som mottagits under postperioden. 1 tilldelningsgrÀns1För varje familj, för varje tÀvling.

6. Krav för potentiella vinnare: Vinnarna kommer att meddelas via e-postadressen som Àr kopplad till deras Destructoid.com-konto och / eller fÄr ett privat meddelande pÄ Destructoid.com eller av Twitter Direktmeddelande /Facebook Meddelande. Framför de fem vinnarna (5) Dagar frÄn det ursprungliga meddelandet för att varna dem om deras vinster att svara och krÀva sitt pris. Om ingen vinnare fortskrider inom fem arbetsdagar, förloras priset och dras tillbaka igen nÀr de mer aktiva Destructoid-fansen (Social Media) Àr mer aktiva.

7. Pris (er): Priset / priserna (inklusive ungefÀrligt detaljvÀrde för varje pris) tillgÀngliga för att vinna en specifik tÀvling kommer att publiceras pÄ tÀvlingens webbplats. Inga kontanter eller nÄgot annat utbyte fÄr göras, med undantag för sponsorn, som förbehÄller sig rÀtten att ersÀtta priset med ett annat pris av lika eller större vÀrde om priset inte Àr tillgÀngligt av nÄgon anledning som faststÀllts av sponsorn efter eget gottfinnande. Vinnarna Àr ansvariga för alla skatter och avgifter i samband med mottagande eller anvÀndning av priset. Priser kommer att skickas mellan 1 Och 45 arbetsdagar efter att vinnarna returnerar erforderlig information.

8. AllmÀnna villkor: I hÀndelse av att tÀvlingsprocessen, sÀkerheten eller hanteringen störs pÄ nÄgot sÀtt av nÄgon anledning, inklusive men inte begrÀnsat till bedrÀgerier, virus eller nÄgot annat tekniskt problem, kan sponsorn, efter eget gottfinnande, antingen: (a) avbryta tÀvlingen för att adressera Fördubbla vÀrdet och Äteruppta sedan tÀvlingen pÄ ett sÀtt som bÀst matchar andan i dessa officiella regler, eller (b) dela ut slumpmÀssigt priser frÄn kvalificerade bidrag som erhÄllits fram till devalveringstidpunkten. Sponsorn förbehÄller sig rÀtten att efter eget gottfinnande utesluta alla personer som finner att han eller hon manipulerar med deltagandet eller driften av tÀvlingen eller agerar i strid med dessa officiella regler eller pÄ ett icke-sportigt eller subversivt sÀtt. Alla försök frÄn nÄgon person att undergrÀva den lagliga operationen av tÀvlingen kan vara ett brott mot straffrÀttslig och civilrÀtt, och i hÀndelse av ett sÄdant försök förbehÄller sponsorn sig rÀtten att söka ersÀttning frÄn nÄgon person i den utstrÀckning som tillÄts enligt lag. Sponsorns underlÄtenhet att genomföra nÄgon period av dessa officiella regler utgör inte ett undantag frÄn denna bestÀmmelse. I hÀndelse av en tvist om intrÀdeÀgaren kommer posten att anses tillhandahÄllas av den auktoriserade kontoinnehavaren av namnet pÄ skÀrmen frÄn vilken han togs in. Den certifierade kontoinnehavaren definieras som den fysiska personen som har tilldelats en e-postadress av en internetÄtkomstleverantör, onlinetjÀnstleverantör eller annan organisation som Àr ansvarig för att tilldela domÀnens e-postadresser associerade med den angivna e-postadressen.

9. Befrielse och ansvarsgrÀnser: Genom att delta i tÀvlingen accepterar abonnenterna att frigöra tÀvlingsenheterna och anser att de Àr ofarliga frÄn nÄgon stÀmning eller orsak till en stÀmning som uppstÄr frÄn deltagande i tÀvlingen eller mottagande eller anvÀndning av nÄgot pris, inklusive men inte begrÀnsat till: (a) MÀnsklig ingripande annan Àn (V) Certifierad i tÀvlingen; (b) tekniska fel relaterade till datorer, servrar, leverantörer, telefonlinjer eller nÀtverk; © utskriftsfel; (d) saknas, försenad, post, felaktig eller oberoende post; (e) fel i Hantera tÀvlingen eller posta poster, eller (f) skada eller skada pÄ familjen Special eller egendom som kan uppstÄ direkt eller indirekt, helt eller delvis, frÄn deltagande deltagaren i tÀvlingen eller mottagande av nÄgot pris. Deltagaren hÄller ocksÄ med om att konkurrensmyndigheternas ansvar av nÄgon anledning kommer att begrÀnsas till kostnaderna för att delta i och delta i tÀvlingen, och att konkurrensmyndigheterna inte pÄ nÄgot sÀtt ansvarar för lagens avgifter. Abonnenten avstÄr frÄn rÀtten att krÀva skador av nÄgot slag, inklusive, men inte begrÀnsat till, disciplinÀra, följd-, direkta eller indirekta skador.

10. Tvister: Med undantag för förbjudna fall samtycker deltagaren till att alla tvister, ansprÄk och orsaker till stÀmning som hÀrrör frÄn tÀvlingen eller varje pris som tilldelas eller associeras med det kommer att lösas individuellt utan att ta till nÄgon form av kollektiva ÄtgÀrder. Alla frÄgor och frÄgor som rör konstruktionen av dessa officiella regler, deras lÀmplighet, tolkning och verkstÀllbarhet och abonnentens rÀttigheter och skyldigheter, eller sponsorernas rÀttigheter och skyldigheter i relation till tÀvlingen, tolkas i enlighet med lagarna i Commonwealth of Virginia, utan att aktivera nÄgot val av lag eller lagaregler (oavsett om det Àr frÄn Commonwealth of Virginia eller nÄgon av lagarna) Annan jurisdiktion), vilket skulle leda till att lagarna i nÄgon annan jurisdiktion Àn Commonwealth of Virginia verkstÀlls.

11. Resultat av tÀvlingen: För att delta i tÀvlingen utan att behöva köpa / sÀlja nÄgot eller begÀra en skriftlig kopia av vinnarens namn, skicka ett sjÀlvförseglat kuvert (med omnÀmnande av den specifika tÀvlingen som vinnarna begÀr) till Destructoid.com tÀvlingsvinnare, 548 Market Street # 59757, San Francisco Kalifornien 94104 USA Vi gör mÄnga tÀvlingar, sÄ var snÀll och specifik för vad du behöver. Vinnarens önskemÄl mÄste tas emot inom trettio (30) dagar efter utgÄngsdatum för den pÄgÄende tÀvlingen (alltid publicerad pÄ vÄr webbplats). Vinnarna publiceras vanligtvis dagen efter tÀvlingen i tÀvlingsavsnittet.

Slutligen har Destructoid rÀtt att sparka din röv och ta ut ditt pris om du Àr helt smutsig, sÄ var lugn och sparka inte pÄ en valp pÄ vÀg till seger. Njut av med vÄra tÀvlingar och vara en bra sport nÀr du vinner eller förlorar. Kom ihÄg: först fÄr du styrka, sedan fÄr du pengar, sedan fÄr du barnet.