Thrive Leads, OptinMonster eller Bloom Email Optin Plugins

OptinMonster, Bloom och Thrive Leads: NÀr det gÀller att öka din e-postlista Àr dessa tre affÀrsplugins de viktigaste aktörerna i WordPress-ekosystemet. Men vilket Àr bÀst? Tja, tyvÀrr finns det verkligen inte ett enkelt svar pÄ den frÄgan.

Men om du vill veta vilket som Àr det bÀsta alternativet, lÀs vidare: I slutet av denna artikel har du all information du behöver för att sjÀlv bestÀmma.

I dagens jÀmförelse ser vi vad dessa tre plugins erbjuder, hur enkla de Àr att anvÀnda, hur mycket de kostar och vad du fÄr för dina pengar.

Om din e-postlista inte vÀxer sÄ snabbt som du förvÀntade dig (eller kanske den inte har börjat Ànnu), bör följande hjÀlpa dig att avgöra vilka av dessa fantastiska e-postformulÀr-plugins som ger dig bÀsta resultat.

Kan jag vÀxa min lista med ett gratis Optin-plugin?

Vad sÀgs om kostnadsfria pluginprogram för e-postformulÀr för e-post? Det finns visserligen nÄgra fantastiska gratisalternativ för att lÀgga till attraktiva e-postmeddelanden för nyhetsbrev till din webbplats, men de gratis eller billigare alternativen kan bara inte konkurrera med de stora tre pluginsna nÀr det gÀller funktioner och anvÀndarvÀnlighet.

Det finns gratis plugins som Àr idealiska för att lÀgga till prenumerationsformulÀr till innehÄllet till slutet av dina inlÀgg; Andra gör det enkelt att visa en optin-popup pÄ din webbplats. Jag kanske kunde improvisera ett gÀng gratis plugin-plugins för e-post för att försöka tÀcka alla baser. Men du skulle fortfarande missa vad Bloom, Thrive Leads och OptinMonster-plugin-program har att erbjuda. Det utan att ens riskera att bromsa din webbplats med varje tillÀgg du installerar, eller kostnaden för att hantera flera plugins.

NÀr det gÀller att öka din e-postlista har Thrive Leads, Bloom och OptinMonster mycket att erbjuda, inklusive:

mÄnga typer av olika former varierade urval av formmallar enkla att anvÀnda grÀnssnitt för att designa dina egna formulÀrintegrering med alla de bÀsta e-postmarknadsföringstjÀnsterna delade testverktyg för att hjÀlpa dig att optimera dina optinformulÀr.

Om du jÀmför dessa funktioner med vad du fÄr frÄn gratis plugins och budgetalternativ blir det tydligt att för dem som ser allvar med att vÀxa sin e-postlista, bara ett av dessa kraftfulla premiumalternativ kommer att fungera.

Thrive Leads, Bloom eller OptinMonster?

Okej, nu nÀr vi har faststÀllt varför du bör övervÀga en av dessa tre plugins över de andra i denna kategori Àr det dags att se vilken du ska vÀlja.

Sanningen Àr att de Àr fantastiska plugins: om du slutar lÀsa nu och vÀlja en slumpmÀssig bör du ha tillgÄng till alla funktioner och verktyg du behöver för att börja generera fler e-postposter och alternativ frÄn din webbplats. . Om du redan anvÀnder en av dessa tre plugins och funderar pÄ att byta, sÄ om du inte Àr mycket nöjd med en viss aspekt av det plugin, Àr förmodligen att Àndra verktyg inte lösningen pÄ ditt problem.

IstÀllet kan det vara nÄgot annat som hindrar dig frÄn att fÄ de resultat du förvÀntar dig. Detta kan inkludera brist pÄ en tvingande blymagnet, dÄligt utformade eller ritade former eller ointressant innehÄll pÄ din webbplats. Eftersom alla dessa plugins innehÄller optimeringsverktyg mÄste du stÀndigt köra split-tester för att öka dina konverteringsfrekvenser.

Men om du, precis som jag, föredrar att veta exakt vad som erbjuds innan du fattar ett beslut, kan du lÀsa om de viktigaste funktionerna i de bÀsta WordPress-e-postformulÀr-plugins.

De viktigaste egenskaperna och skillnaderna

Även om det finns omrĂ„den dĂ€r Thrive Leads, OptinMonster och Bloom skiljer sig Ă„t, har de mer gemensamt Ă€n de inte gör. Men varje plugin gör saker annorlunda Ă€n sina konkurrenter.

LÄt oss ta en titt pÄ de bÀsta funktionerna de har gemensamt, liksom deras huvudsakliga skillnader.

Typer av formulÀr som erbjuds

De viktigaste typerna av formulÀr och popup-fönster som du kan skapa med OptinMonster

NÀr det gÀller de olika typerna av e-postregistreringsformulÀr som du kan visa pÄ din webbplats kommer du att ha mÄnga alternativ med nÄgon av dessa tre plugins. Varje verktyg erbjuder dig följande typer av formulÀr att arbeta med:

Pop-up-ljusboxformat Flygbild / formulÀr InnehÄllsformulÀr Widgetareaformer TvÄstegs formulÀr för inloggning InnehÄllsformulÀr

Som ni ser Àr alla huvudtyper av formulÀr tillgÀngliga i varje verktyg. Detta innebÀr att du kan anvÀnda e-postoptinformulÀr som visas i popup-fönster för lightbox, formulÀr som glider i vyn frÄn sidan av sidan eller formulÀr som infogas i dina inlÀgg och sidor. Varje verktyg innehÄller ocksÄ en formulÀrwidget som kan lÀggas till barras sida och till de andra omrÄdena pÄ din webbplats redo för widgetar.

En av de mest avancerade funktionerna som finns i alla dessa verktyg Àr tvÄstegsoptinformen. Det hÀr Àr popup-formulÀr som aktiveras nÀr en anvÀndare klickar pÄ en text- eller bildlÀnk pÄ din webbplats. Denna tvÄstegs optinprocess har visat sig konvertera med en högre hastighet Àn vanliga popup-former.

Efter en OptinMonster-uppdatering innehÄller dessa tre plugins nu innehÄllsblockeringsformtyp, vilket krÀver att besökaren anger sin e-postadress för att fÄ full tillgÄng till sitt innehÄll.

OptinMonster och Thrive Leads erbjuder antingen ett vĂ€lkomstformulĂ€r pĂ„ hela skĂ€rmen eller ett blankettformulĂ€r. Den hĂ€r typen av formulĂ€r tĂ€cker hela besökarens webblĂ€sarfönster, vilket gör det svĂ„rt för dem att ignorera ditt erbjudande. Beroende pĂ„ hur du stĂ€ller in formulĂ€ret kan det visas med olika triggers, Ă€ven nĂ€r en besökare Ă€r pĂ„ vĂ€g att lĂ€mna din webbplats. Även om det Ă€r möjligt att skapa en formskĂ€rm med Bloom krĂ€ver det att du lĂ€gger till anpassad CSS i formulĂ€ret.

OptinMonster Tom popup

Med OptinMonster och Thrive Leads kan du börja med en tom duk, till vilken du sedan kan lÀgga till block och andra element.

Thrive Leads och OptinMonster erbjuder dig möjligheten att börja med en tom duk och sedan kan du lÀgga till ditt eget anpassade innehÄll. Detta innehÄll behöver inte vara ett e-postregistreringsformulÀr; Det kan vara en mÀngd olika innehÄll, till exempel ett vÀlkomst- eller avskedmeddelande, en video, lÀnkar till dina senaste produkter eller dina knappar för delning pÄ sociala nÀtverk. Om du planerar att anvÀnda den hÀr funktionen Àr det vÀrt att notera att Thrive Leads-formgivaren ger dig fler alternativ för att lÀgga till ditt eget innehÄll och anpassade element till en tom popup Àn OptinMonster.

För att förvirra saker lite fÄr OptinMonster-anvÀndare tillgÄng till olika funktioner baserat pÄ den prisplan de vÀljer, sÄ tÀnk pÄ detta nÀr du vÀger olika typer av former och funktioner.

Formdesign och utseende

Varje plugin innehÄller ett stort urval av förbyggda formmallar som du kan anpassa. Vilka du vÀljer beror naturligtvis pÄ dina preferenser, men det Àr sÀkert att sÀga att formmallar Àr av mycket hög standard.

Thrive leder Optin-mallar

NĂ„gra av Thrive Leads anpassningsbara optinmallar.

Trivas leder Det har ett brett urval av formmallar som kan anvÀndas för att marknadsföra ett brett utbud av produkter och erbjudanden. Om du vill ha en bra blandning av formtyper kan det urval som erbjuds frÄn Thrive Leads vara mer tilltalande för dig.

Bloom Plugin Optin Form Mallar

Ett urval av mallar för Bloom-plugin-pluginformulÀr.

den blommande formmallar skulle vara lÀmpliga för moderna bloggar och webbplatser. Eftersom Bloom skapades av eleganta teman, delar formmallar ett liknande utseende som deras Divi- och Extra-teman. SÄ om du planerar att anvÀnda andra eleganta temaprodukter (ingÄr i Bloom) eller nÄgot modernt WordPress-tema med ren och platt design, bör Bloom-former komplettera dem mycket bra.

OptinMonster popup-mallar

OptinMonster erbjuder ett bra urval av mallar för dina popup-fönster och andra former av formulÀr.

OptinMonster Det har nÄgra av de bÀsta formmallarna som erbjuds. Konstruktionerna tÀcker en mÀngd olika stilar, sÄ det bör finnas en lÀmplig standardmall för ditt projekt. Nya mönster lÀggs ocksÄ regelbundet till, inklusive sÀsongsalternativ som dessa Halloween- och festmallar.

Förhandsgranska en OptinMonster-popupformulÀr

Du kan förhandsgranska OptinMonster-mallarna innan du gör ett val.

PÄ grund av OptinMonsters popularitet kanske du kÀnner till nÄgra av de formmallar som erbjuds. Du bör dock kunna hitta nÄgra mindre anvÀnda mönster om du grÀvar djupare i det tillgÀngliga urvalet.

Som ni ser har varje plugin ett urval av högkvalitativa formmallar som hjÀlper dig att börja samla in e-postadresser sÄ snabbt som möjligt. Det finns inte mycket att separera verktygen i denna kategori; istÀllet kommer designbeslutet att bero pÄ dina önskemÄl.

Form anpassningsalternativ

Förutom de högkvalitativa mallarna kan varje plugin ocksÄ anpassa dina formulÀr i varierande grad.

Thrive Leads formredigerare

Thrive Leads har en kraftfull redigerare för att anpassa mallar och skapa alternativ frÄn grunden

Av de tre verktygen, Trivas leder och OptinMonster erbjuder det bredaste utrymmet för anpassning av formulÀr. Detta gör dessa tvÄ verktyg till det bÀsta alternativet för dem som har en exakt vision av sina former eller behovet av att skapa en unik design.

Ett omrÄde dÀr Thrive Leads Àr bÀttre Àn OptinMonster Àr dock hur konstruktören gör att du kan sÀtta in ett större utbud av element i dina former. Detta inkluderar WordPress-widgetar, prissÀttningstabeller, funktionsnÀt, nedrÀkningstimrar, delningsknappar för sociala medier och videor, för att nÀmna nÄgra. Med OptinMonster Àr blockval lite mer begrÀnsat, men du kan fortfarande enkelt lÀgga till nedrÀknings timers, ikoner och videor till dina alternativ.

NÀstan allt anpassat innehÄll som du kan infoga i ett WordPress-inlÀgg kan lÀggas till dina popup-fönster med Thrive Leads. Elementen som utgör dina formulÀr kan anpassas helt genom kontextmenyer och öppnar upp en vÀrld av möjligheter för dina formulÀr och popup-fönster.

Thrive Leads bildar element

Med Thrive Leads kan du infoga ett brett spektrum av element i dina alternativ och popup-fönster.

Denna extra frihet kommer emellertid till en kostnad: AnvÀndargrÀnssnittet (UI) för att skapa formulÀr med Thrive Leads har en brantare inlÀrningskurva, eftersom mycket hÀnder.

OptinMonster Popup Editor

Form och pop-up-skapande görs pÄ OptinMonster-webbplatsen, inte pÄ WordPress-instrumentpanelen.

OptinMonster Det Àr inte lÀngre bara ett WordPress-plugin: det har blivit en vÀrdtjÀnst. Detta innebÀr att anvÀndargrÀnssnittet för anpassning av formulÀr Àr vÀrd utanför din WordPress-instrumentbrÀda och dÀrför har lite mer utrymme att andas. Den vÀrdtjÀnsten fungerar dock med WordPress, sÄ den borde vara bekant för de flesta anvÀndare.

OptinMonster Image Library

OptinMonsters anvÀndargrÀnssnitt liknar WordPress.

NÀr du har valt en OptinMonster-formmall klickar du helt enkelt pÄ det objekt du vill Àndra och interagera med snabbmenyn. LÀgga till bilder görs genom en nÄgot anpassad version av WordPress Media Library, som Àn en gÄng borde vara bekant för de flesta.

Medan du kan lÀgga till din egen CSS till OptinMonster-formulÀr, fÄr du inte lika mÄnga anpassningsalternativ som med Thrive Leads. FÀrre alternativ innebÀr dock fÀrre beslut att fatta, vilket i sin tur hjÀlper till att fÄ jobbet gjort snabbare.

Bloom form redaktör grÀnssnitt

Bloom-formredigeraren Àr enkel att anvÀnda, men inte lika kraftfull som Thrive Leads och OptinMonster-alternativen.

den blommande formdesignern Àr den minst intuitiva av de tre, eftersom det inte finns nÄgon live-förhandsvisning under arbetet. Det Àr ocksÄ grunderna, eftersom du till skillnad frÄn OptinMonster och Thrive Leads inte kan redigera dina formulÀr via ett visuellt drag-and-drop-grÀnssnitt. IstÀllet för att klicka pÄ objektet du vill redigera, gÄr du helt enkelt igenom fÀlten, skriver in text, vÀljer instÀllningar och laddar bilder nÀr du gÄr.

Blomformalternativ

FormulÀr anpassas i Bloom med hjÀlp av formulÀrfÀlt istÀllet för ett sidgrÀnssnittstilgrÀnssnitt.

Om du vill se hur ditt formulÀr bildas med Bloom kan du nÀr som helst trycka pÄ förhandsgranskningsknappen. Men det skulle vara trevligt om det hela tiden visas. Bloom-anvÀndargrÀnssnittet ligger nÀra det vanliga WordPress-anvÀndargrÀnssnittet, sÄ det bör inte utgöra en stor utmaning för nÄgon som Àr bekant med denna programvara.

Formutlösare och visningsalternativ

Alla dessa plugins ger dig mycket kontroll över var dina popup-fönster och andra former kommer att visas pÄ din webbplats. Du kan skapa sÄ mÄnga former du behöver och sedan tilldela dem till de olika delarna av din webbplats, detta kan vara för enskilda inlÀgg och sidor sÄvÀl som för innehÄllet i vissa kategorier.

Allt detta hjÀlper dig att skapa formulÀr som Àr optimerade för olika typer av innehÄll pÄ din webbplats, vilket i sin tur borde leda till högre e-postpriser.

BlommavisningsinstÀllningar

Bloom gör det enkelt att kontrollera nÀr dina optinformulÀr visas eller aktiveras.

NÀr det gÀller triggers som utlöser former, sÀrskilt popup-fönster och rullbara former, fÄr du tillgÄng till ett bra utbud av alternativ. Exit Attempt Trigger Àr ett kraftfullt verktyg som gör ett bra jobb med att avgöra nÀr en besökare ska lÀmna din webbplats och sedan, och först dÄ, laddar popup-fönstret.

OptinMonster och Thrive Leads inkluderar den försökte utgÄngsutlösaren, medan Bloom inte gör det. Bloom har dock en trigger som visar en popup nÀr anvÀndaren rullar till en viss punkt pÄ sidan eller efter att ha varit i vilolÀge under en viss tid.

Förutom att anvÀnda triggers lÄter OptinMonster dig ocksÄ skapa regler för att kontrollera nÀr dess popup-fönster och alternativ visas. NÄgra exempel pÄ OptinMonster-reglerna inkluderar Geo-platsregeln, som kan anvÀndas för att visa specifika alternativ baserade pÄ besökarnas plats, en regel som visar olika alternativ för nya och Äterkommande besökare, och till och med en som riktar sig till anvÀndare av annonsenhet.

Andra funktioner

Andra anmÀrkningsvÀrda funktioner som Bloom, Thrive Leads och OptinMonster erbjuder inkluderar verktyg för split-testing, animationseffekter, mobiloptimerade former och analys- och konverteringsstatistik.

Delade testverktyg Àr sÀrskilt anvÀndbara eftersom de lÄter dig snabbt klona ett formulÀr, Àndra det och sedan jÀmföra det med originalen för att avgöra vilken som ger bÀst resultat.

Medan dessa tre verktyg levereras med mycket anvÀndbar dokumentation, gÄr OptinMonster ett steg lÀngre med sin utbildningskurs för digital marknadsföring online som syftar till att lÀra dig hur du vÀxer ditt företag med din produkt.

PrissÀttningsalternativ

Vid första anblicken, OptinMonster och dess grundversion pÄ $ 19 per mÄnad (för nÀrvarande $ 9 per mÄnad) kan verka som det billigaste sÀttet att börja anvÀnda ett av dessa pluginprogram för optinform. Du mÄste dock betala för ett Är med OptinMonster i förvÀg, trots att det motsvarande mÄnatliga priset visas pÄ webbplatsen. Den rikaste funktionen OptinMonster-planen Àr tillvÀxtalternativet $ 99 per mÄnad (för nÀrvarande 49 $ per mÄnad). Det finns ocksÄ ett förbetalt alternativ nu tillgÀngligt för OptinMonster som lÄter dig betala för ytterligare ett, tvÄ eller tre Är i förvÀg och fÄ upp till fyra mÄnader gratis.

Thrive Leads krÀver faktiskt den minsta initiala finansiella investeringen eftersom det Àr tillgÀngligt för $ 67 per Är att anvÀnda pÄ en webbplats, eller $ 97 per Är att anvÀnda pÄ alla webbplatser som det Àger. ByrÄer kan betala 49 $ per mÄnad för att anvÀnda Thrive Leads pÄ alla sina kunders webbplatser. Om du letar efter ett nytt tema pÄ marknaden kan du fÄ tillgÄng till alla Thrive-teman och plugins för $ 19 per mÄnad (betalas Ärligen) genom att gÄ med i deras medlemspaket.

Du kan börja anvÀnda Bloom genom att registrera dig för ett Elegant Themes-medlemskap, som kostar 89 dollar för ett Ärs tillgÄng till produktuppdateringar och kundsupport, eller genom att betala en engÄngsavgift pÄ 249 USD per livstidsÄtkomst. Att registrera dig med eleganta teman ger dig ocksÄ tillgÄng till Monarch, dess plugin för sociala medier, dess fantastiska Divi- och Extra-teman och det kraftfulla fristÄende Divi Builder-innehÄllsredigeringsprogrammet. Om du vill lÀra dig mer om dessa produkter hjÀlper vÄr översyn av eleganta teman dig att avgöra om registreringen Àr rÀtt val eller inte.

PÄ samma sÀtt som det Àr svÄrt att jÀmföra dessa tillbehör i egenskaperna, Àr det ocksÄ komplicerat att jÀmföra dem i priset. Det finns inget alternativ som erbjuder det bÀsta vÀrdet för pengarna, men det bÀsta erbjudandet för dig beror pÄ de funktioner du vill anvÀnda och det vÀrde som tillhandahÄlls av de ytterligare produkter som du har tillgÄng till.

Slutliga tankar

OptinMonster, Bloom och Thrive Leads inkluderar allt du behöver för att komma igÄng med att lÀgga till optin-e-postformulÀr till din WordPress-webbplats. Alla Àr enkla att anvÀnda och funktionsrika med ett stort urval av formmallar och layouter att vÀlja mellan.

Bloom och OptinMonster har de mest moderna och attraktiva formmallarna, Àven om de senare mallarna tÀcker ett bredare sortiment av stilar. Thrive Leads-mallar Àr mer en blandning, och Àven om det definitivt finns nÄgra bra alternativ, börjar vissa se lite daterade ut.

Bloom och OptinMonster gör det enkelt att anpassa formulÀr och aktivera dem pÄ din webbplats med bara nÄgra klick. OptinMonster erbjuder dock mycket fler anpassningsmöjligheter Àn Bloom. Den hastighet med vilken du kan lÀgga till en popup till din webbplats med OptinMonster och Bloom gör dessa verktyg idealiska för alla som inte har mycket tid att investera, men som vill börja bygga sin e-postlista direkt.

Thrive Leads Ä andra sidan Àr bÀst för dem med behov som Àr mer varierande eller som krÀver full kontroll över hur deras former ser ut och vilket innehÄll de innehÄller. Medan varken OptinMonster eller Bloom har smÄ anpassningsmöjligheter, om du verkligen vill anpassa dina optin-popup-fönster och -former, kan Thrive Leads och dess kraftfulla redaktör vara det bÀsta valet.

Om du vill göra mer Ă€n bara samla e-postadresser och öka din abonnentlista, bör du fokusera pĂ„ OptinMonster och Thrive Leads. Även om Bloom Ă€r bra pĂ„ e-postoptinformulĂ€r kan han göra mycket mer med de andra tvĂ„ verktygen, som att visa ett större innehĂ„llsinnehĂ„ll Ă€n bara former i popup-fönstren.

Som det behandlas i denna jÀmförelse finns det nÄgra funktioner som inte Àr universella för dessa tre plugins, och jag rekommenderar att du noggrant tittar pÄ funktionslistorna för att se vilken som bÀst passar dina behov. I slutÀndan, vilket verktyg du Àn vÀljer, fÄr du tillgÄng till en högkvalitativ WordPress-plugin som, om den anvÀnds korrekt, hjÀlper dig att öka din e-postabonnentlista.

Lycka till!