Tillbaka till Alcatel: tÀvlingen som tar dig tillbaka till de legendariska 90-talet

En frÄgesport om legendariska 90-talet och chansen att vinna en Alcatel 1S. Det Àr den tÀvling som organiseras av det franska varumÀrket som gÀller frÄn idag 24 juni till 23 juli 2019. Bland mode, vildkomningar, rekordfenomen och tekniska innovationer var ett av de första mobiltelefonerna frÄn dessa Är Alcatel One Touch Easy. Med den hÀr tÀvlingen vill Alcatel föra oss tillbaka till den hÀrliga tiden.

För att delta, gĂ„ bara till den officiella webbplatsen, registrera dig för tĂ€vlingen och svara pĂ„ sex fina valfrĂ„gor om 90-talets kultur. Det Ă€r bara tio sekunder att besvara varje frĂ„ga. Varje dag dras en vinnare bland dem som har svarat pĂ„ alla frĂ„gor exakt. De lyckliga – som sagt vid öppningen – kommer att fĂ„ en Alcatel 1S.

Tillbaka till Alcatel: tÀvlingen som tar dig tillbaka till de legendariska 90-talet 1

Deltagarna informeras omedelbart om utfallet av insatsen och kommer att fÄ ett e-postmeddelande till den adress som anges med alla detaljer rörande utdelningen av priset. Varje konto kan endast vinna ett pris under tÀvlingens lÀngd. Om anvÀndaren emellertid inte ger alla korrekta svar kan han försöka igen att delta.

NÀr det gÀller Alcatel 1S, vi talar om en avancerad smartphone baserad pÄ en octa-core-processor som stöds av 3 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. Displayen Àr frÄn 5,5 tum med HD + -upplösning (720 x 1440). Den fotografiska sektorn bestÄr av en kamera med dubbla baksidor med en huvudsensor pÄ 13 MP (f /2.0) kopplad till en sekund frÄn 2 MP (f /2.8) och en enda frÀmre kamera frÄn 5 MP (f /2.2). Under kroppen ett batteri frÄn 30,060 mAh. Du kan komma Ät tÀvlingssidan via den hÀr adressen.

0 Shares