Tillbaka till början Realme X50 Pro-specifikationer och funktioner

Tillbaka till början Realme X50 Pro-specifikationer och funktioner 1

Året 2020 medför en vĂ„g av förĂ€ndringar i den mobila teknikvĂ€rlden. Det finns 5G-aktiverade telefoner som slĂ€pps ut pĂ„ marknaden och du kan fĂ„ tag pĂ„ sĂ„dana enheter. Bland 5G smartphones Ă€r Realme X50 Pro som tillkĂ€nnagavs den 24 februari 2020 och slĂ€pptes den mars 5, 2020. LĂ€s vidare för att ta reda pĂ„ Realme X50 Pro specifikationer och funktioner och lĂ€ra kĂ€nna om det passar dina behov.

Realme X50 Pro-specifikationer och funktioner

Dual-SIM Realme X50 Pro Àr en praktisk telefon för mobiltelefonanvÀndare som behöver smarta lösningar och vill njuta av fördelarna med höghastighets-5G-nÀtverk. Realme X50 Pro bÀr ocksÄ den trendmÀssiga och spelÀndra enheten eftersom det Àr Indiens första 5G-telefon. Vilken upplevelse kommer den hÀr telefonen att erbjuda dig? Följande Àr specifikationer och funktioner för Realme X50 Pro:

specifikationer

Dessa Àr specifikationerna som skiljer Realme X50Pro frÄn andra telefoner:

Operativ system

TheRealme X50 förhandsvisningar pÄ Android 10.0 Realme UI-programvara och anvÀnder Qualcomm SM8250 Snapdragon 865-teknik för att göra det 5G aktiverat. Det Àr ocksÄ bra att nÀmna att det kan stödja 4G-band i Indien. Du kan ansluta smarttelefonen till en 802.11 Wi-Fi-anslutning.

Kroppsbyggnad

Denna smartphone vÀger 205 g och mÀter 159 x 74.2 x 8.9 mm (6.26 x 2.92 x 00,35 tum). Den har en solid konstruktion med en aluminiumram. Ytterligare skydd ges av Gorilla Glass 5 bak och fram.

Visa

Du fÄr tydliga tydliga Äsikter om 6.44 tumdisplayskÀrm och Super AMOLED pekskÀrm. Bildupplösningen Àr 1080 x 2400 pixlar. I det övre vÀnstra hörnet finns en hÄlkonstruktion.

Kamera

De dubbla frÀmre kamerorna och primÀra kameran gör att du kan fÄnga ögonblick med bra upplösning och tydlighet. En kamera har en vidvinkelsensor och Àr en 32-megapixel medan den andra har en ultram vidvinkellins och Àr 8-megapixel. Kameran har ocksÄ LED-blixt, för att lysa upp bilden i mörka omgivningar.

Batteri

4200mAh-batteriet har superdartladdningskapacitet. Kan du tÀnka dig att fylla pÄ telefonbatteriet inom 35 minuter? Du fÄr uppleva det med det icke-löstagbara batteriet Realme X50 Pro. 65W-laddningen Àr en första pÄ marknaden.

Funktioner

Realme X50 Pro har fantastiska och praktiska funktioner som skiljer den frÄn andra enheter. Dessa inkluderar:

Lagring

Den hÀr enheten har en ganska stor lagringskapacitet (128 GB). Men det Àr inte utbyggbart. Det finns ocksÄ 256 GB minnesvariant. Du kan vÀlja en Realme X50 Pro 5G som har nÄgot av följande RAM-alternativ: 6 GB, 8 GB eller 12 GB.

Ångkylningssystem

Denna funktion möjliggör högre vĂ€rmeavledningsprestanda. Ångkylsystemet Ă€r fem-dimensionellt.

Kamerafunktioner

Du kommer att kunna fÄnga stunder med nÀstan perfekt upplösning och tydlighet. Detta beror pÄ att kameran har följande funktioner: portrÀttlÀge, expertlÀge, AI-skönhet, korrigering av portrÀttförvrÀngning och AI-scenigenkÀnning. Det finns ytterligare funktioner som panoramautsikt, Ultra NightScape, Super NightScape, timelapse och slow motion som erbjuder bilder med hög kvalitet.

Ljud

Telefonen har stöd för 24-bitars / 192 kHz ljud. Du kan sÀtta den pÄ högtalaren med de dubbla högtalarna. Det finns inget 3.5mm jack.

FĂ„ Real Deal

NÀr du letar efter en 5G-smartphone vill du fÄ den riktiga affÀren. Uppgradera till en 5G-aktiverad telefon och njut av att anvÀnda höghastighetsinternet. Nu nÀr du kÀnner till Realme X50 Pro-specifikationer och -funktioner kan du fatta ett informerat beslut. FÄ den hÀr telefonen i handen för att njuta av alla dessa fantastiska funktioner.