Tim Cook meddelar det Apple kommer att donera till grupper som pÄverkas av coronavirus

Coronavirus (CoV) Àr för tillfÀllet ett av de största hÀlsohoten i flera lÀnder över hela vÀrlden, sÀrskilt i öst. För att hjÀlpa till att bekÀmpa viruset meddelade Tim Cook att Apple kommer att ge donationer till stödgrupper.

Cupertino-företaget visar Äterigen sin humanitÀra sida, eftersom det har Ätagit sig att hjÀlpa till att bekÀmpa viruset.

Tim Cook meddelar det Apple kommer att donera till grupper som drabbats av coronavirusviruset (CoV)

Initiativen frÄn Apple bekÀmpning av sjukdomar Àr inte nya. Under de senaste tretton Ären har stöd för partnerskapet med (RED) samlat in mer Àn $ 220 miljoner för program för att bekÀmpa HIV / AIDS.

Med utseendet pÄ hÀlsoproblem som orsakas av coronavirus (CoV), Apple tog stÀllning igen. Detta tillkÀnnagavs i Twitter, genom VD Tim Cook.

Steve Jobs eftertrÀdare började med att skicka "kÀrlek och stöd" till alla som drabbats av viruset. Dessutom uppgav han ocksÄ att Apple "Kommer att ge donationer" för att stödja grupper i kampen mot coronavirus.

Apple investerar i hĂ€lsa … men det Ă€r inte det enda!

Tim Cooks investering i vÄrdteknologi har stÀrkts under de senaste Ären och resultaten Àr redan i sikte. Det finns redan flera fall av mÀnniskor vars liv har rÀddats genom övervakning och teknik Apple Watch.

Tim Cook meddelar det Apple kommer att donera till grupper som drabbats av coronavirusviruset (CoV)

ÄndĂ„, i fallet med coronavirus, finns det företag mer uppmĂ€rksam Ă€n Apple hĂ€lsoproblem orsakade av viruset. Ett exempel Ă€r Xiaomi, som nyligen lanserade ett informationskort för att bekĂ€mpa epidemin.

Kina bygger sjukhus i 6 dagar för att behandla koronaviruspatienter


0 Shares