Tips: Hur du stÀller in eller Àndrar ditt anvÀndarnamn pÄ Telegram

Att anpassa apparna som vi anvÀnder Àr viktigt för att utforska dem fullt ut. NÀr det gÀller Telegram kan vi konfigurera mÄnga element för att göra denna app anpassad till vad vi vill och framför allt till vad vi behöver.

AnvÀndarnamnet pÄ Telegram Àr en dörr för dig att kontakta nÄgon direkt och utan att behöva upptÀcka nÄgon information. Detta kan stÀllas in vid den första installationen eller senare. Ta reda pÄ hur du stÀller in eller Àndrar ditt anvÀndarnamn pÄ Telegram.

Telegram anvÀndarnamn Àndring

Ytterligare förbÀttra Telegram

Telegram-anvÀndarnamnet Àr verkligen det enklaste och snabbaste sÀttet att hitta nÄgon nÀrvarande. NÀr man definierar detta element blir det möjligt att upptÀcka det i den globala sökningen och dÀrmed starta en konversation, Àven utan att kontakten Àr kopplad.

NÀr Telegram Àr uppsÀttning För första gÄngen kan anvÀndaren definiera anvÀndarnamnet, men det Àr inte ett obligatoriskt element. Senare, nÀr som helst, kan det definieras eller Àndras.

Telegram anvÀndarnamn Àndring Telegram anvÀndarnamn Àndring

Definiera ett nytt anvÀndarnamn

SÄ börja med att öppna Telegram-menyn, klicka pÄ det övre högra hörnet av 3 rader som Àr nÀrvarande. I den nuvarande listan vÀljer du alternativet InstÀllningar och klickar sedan bara pÄ alternativet i det nya omrÄdet anvÀndarnamnom det definieras.

Ett omrÄde visas för att skriva anvÀndarnamn. Detta valideras sÄ snart det skrivs och kanske inte Àr tillgÀngligt. Om detta hÀnder visas ett meddelande i rött som indikerar denna otillgÀnglighet.

Telegram anvÀndarnamn Àndring Telegram anvÀndarnamn Àndring

Ändra denna parameter i den hĂ€r utmĂ€rkta appen

De kan skriva namnet de vill ha tills de hittar ett tillgÀngligt. Detta visas med ett grönt meddelande och anger tillgÀnglighet. Om det accepteras antas det ocksÄ nÀr du klickar pÄ tangentbordet ok. SÄ vem som helst kan starta en konversation med lÀnken https://t.me/ (förÀndring till set).

FrÄn det ögonblicket kommer alla anvÀndare att kunna hitta och starta en konversation med en enkel sökning. Det bör noteras att om anvÀndarnamnet Àndras pÄverkas inte de aktuella konversationerna.

Fler tips om hur du anvÀnder Telegram

0 Shares