Tips: SÀkerhetskopierar du din Android till Google? Det Àr bÀttre att kontrollera

Dataförlust Àr ett av de största problemen för alla smarttelefonanvÀndare. Det Àr viktigt att sÀkerstÀlla att sÀkerhetskopior görs med jÀmna mellanrum med kvalitet och skydd mot problem.

För att sĂ€kerstĂ€lla detta steg pĂ„ Android har Google skapat i din sistema nödvĂ€ndiga verktyg. Även om de Ă€r nĂ€rvarande Ă€r det viktigt att se till att de Ă€r aktiva och ofta anvĂ€nds. I dag kommer vi att se till att sĂ€kerhetskopior Ă€r aktiva och anvĂ€nds.

sÀkerhetskopior android google smartphone

Vare sig det Àr med en ny smartphone eller i en nödsituation Àr det viktigt att ha sÀkerhetskopiering av vÄra data i Ätanke. Dessa finns i appar, foton och videor, och till och med i samtalslistor, meddelanden. Att vara tillgÀngligt Àr det enkelt att anvÀnda dem nÀr du byter en telefon.

Har Android-smarttelefonen skyddat data hos Google?

I en normal situation bör denna Android-reservmotor vara aktiv. Det Àr emellertid viktigt att bekrÀfta att det fungerar och om det finns nÄgra tillhörande problem. Det Àr snabbt och de kan göra det med jÀmna mellanrum.

sÀkerhetskopior android google smartphone sÀkerhetskopior android google smartphone

De bör börja med att komma Ät instÀllningar frÄn Android och vÀlj sedan alternativet systemet. I det nya omrÄdet bör du utvidga omrÄdet Avancerat om du sedan vÀljer det uppenbara alternativet. Vi pratar om sÀkerhetskopiering, som just dÀr visar sin status.

De mÄste dock ange och validera sin status. Alternativet lÀngst upp visar status för sÀkerhetskopiorna. Den mÄste vara aktiv med den blÄ kopieringsknappen och klar för anvÀndning nÀr som helst.

sÀkerhetskopior android google smartphone sÀkerhetskopior android google smartphone

Nedan kan du se de aktiva sÀkerhetskopiorna. Detta kommer att visas nÀr den senaste datainsamlingen gjordes. De Àr indelade i var och en av de olika omrÄden som sÀkerhetskopior tÀcker pÄ Android.

SĂ€kerhetskopiera med en knapptryckning

Om de vill kan de sÀkerhetskopiera nÀr som helst. Google erbjuder ett snabbt sÀtt att göra detta. Det hÀr alternativet finns pÄ knappen som visas i grÀnssnittet du har besökt tidigare. De behöver bara trycka pÄ den hÀr knappen.

sÀkerhetskopior android google smartphone sÀkerhetskopior android google smartphone

Android kommer sedan att ta hand om att samla in dina data och skicka dem till Googles servrar. De kommer att stanna dÀr, skyddade och redo att anvÀndas vid behov nÀr som helst eller helt enkelt för att ersÀtta dem.

Google har ocksÄ verktygen för att byta ut. NÀr du startar en smartphone utan data kommer ÄterstÀllningsalternativet att vara ett av de förslag som finns. Google ger sina anvÀndare de verktyg de behöver och det Àr ett bevis.