Titta pÄ TV-kanaler frÄn hela vÀrlden gratis med PhotoCall.Tv

Även om tv har tappat mycket mark som ett sĂ€tt att kommunicera och underhĂ„lla, vĂ€grar den att dö inför de alternativ som erbjuds pĂ„ internet. DĂ€rför har dess Ă„teruppfinning baserat pĂ„ att dra fördel av det globala nĂ€tverket för att sprida innehĂ„llet. SĂ„ledes kan vi hitta mĂ„nga TV-kanaler med YouTube och det Ă€r ocksĂ„ möjligt att njuta av dess programmering via DTT eller TDA (Digital Terrestrial eller Open Television).

Av den anledningen vill vi idag presentera en webbplats som koncentrerar ett stort antal TV-kanaler som du kan njuta av frÄn din dator via din internetanslutning. Dess namn Àr: PhotoCall.tv.

Titta pÄ internet-tv

Titta pÄ TV-kanaler frÄn hela vÀrlden gratis med PhotoCall.Tv 1

Fram till för nÄgra Är sedan, att titta pÄ tv förtjÀnade att ha en tv, slÄ pÄ den och stÀlla in pÄ kanalen vi ville titta pÄ. Ankomsten av Open Digital Television utnyttjade emellertid Internet för att sÀnda innehÄllet i konventionella tv-kanaler, sÄ att Ätnjutandet av dess programmering bara Àr fördelarna med en internetanslutning. PhotoCall.Tv Àr ett exempel pÄ detta, eftersom det Àr en webbplats som koncentrerar ett stort antal kanaler frÄn hela vÀrlden som du kan se med bara ett klick.

Det bör noteras att tjÀnsten som erbjuds av denna webbplats Àr gratis och katalogen över kanaler Àr ganska bred och varierad.

Titta pÄ TV-kanaler frÄn hela vÀrlden gratis med PhotoCall.Tv 2

NÀr du gÄr in pÄ webbplatsen fÄr du omedelbart pÄ startsidan ett stort antal tabeller som hÀnvisar till de olika kanalerna. Som en spansk webbplats kommer du att se de sÄ kallade nationella kanalerna först, men överst kan du gÄ in i avsnittet "International" som tar dig till en vÀrlds-TV-katalog som innehÄller kanaler som FOX, ABC, Caracol.

För att se vilken kanal som helst, handlar det bara om att klicka pÄ den du vill och omedelbart visas en ny flik som visar liveinnehÄllet.

För att bevisa det, följ denna lÀnk.

0 Shares