Topp 5 Vape-appar för Android

5-vape-apps-1eliquids recept.

I den här artikeln har vi listat toppen 5 vape-appar du kan hitta på Android-enheter.

Rök fri

Det är en av de bästa tillgängliga vape-apparna som är en rökare. Denna app har många olika tekniker för att hjälpa dig och minska begär. Appen kommer att beräkna hur mycket pengar du har sparat tillsammans med hur många cigaretter du inte har rökt. Dessutom kommer appen också att låta dig veta hur mycket kontroll du har fått över din hälsa. Kuporna kan få tips om hur man minskar begäret. Dessutom är denna app den bästa Q / A-appen för rökare som vill sluta.

E-Cig Diary

E-Cig Diary är en komplett elektronisk cigarettapp som är en daglig dagbok. Denna app kommer att hjälpa till att spåra dina vardagliga besparingar och hålla reda på din hälsa. Appen har också en kalkylator för att skapa e-vätska med en kokbok och mixer. Denna dagbok kommer att hålla ett register över dagar som du inte rökt, fått dagar i livet, kostnadshantering, dagligt nikotintag och mycket mer.

Vaffle

Denna app introducerades 2018 och är kopplad till Heavengifts. Eftersom Facebook och YouTube är inte en plats för vaping, denna app utvecklades. Det har blivit en het plats för YouTube vape stjärnor. Denna app har samma offentliga aspekt som Facebook medan grundformatet är precis som Instagram.

När det gäller gränssnittet till app, det är extremt enkelt och enkelt att använda. Det finns flera funktioner som du kan komma åt som vape mejeri, vape kalkylator, e-liquid app, vape community. Vaffle är en plattform för sociala medier, speciellt designad för vapers. På den här plattformen kan du enkelt dela dina aktiviteter, köpa nya vapes, visa dina kit och mycket mer.

Ohms lag

En annan bra vape-app är Ohms lag. Det bästa med den här appen är dess intuitiva och enkla design. Denna app låter dig beräkna watt, ström, motstånd, spänning och effekt genom att bara använda två värden. Denna app är gratis men kommer med många annonser. För att ta bort annonser kan du betala $00,99. En bra sak med den här appen är att den hjälper dig att förstå grunderna i vaping, så att du kan njuta av den ultimata vaping-upplevelsen.

Vape Boss

Vape Boss är inte bara en app, det är en social plattform för vapers. den innehåller tips, senaste nyhetsflöden, delning av bilder, shopping osv. Detta är en gratis app som erbjuder resurser till vapers. Med bara ett klick kan du hitta butiker i närheten, handla med vape-produkter och hitta din favorit e-liquid.

Ladda ner appen som du gillar bäst för att njuta av vaping. Vilken är din favoritvape-app? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Évaluer cet article