Topp 5 Vape-appar för Android

5-vape-apps-1eliquids recept.

I den hÀr artikeln har vi listat toppen 5 vape-appar du kan hitta pÄ Android-enheter.

Rök fri

Det Àr en av de bÀsta tillgÀngliga vape-apparna som Àr en rökare. Denna app har mÄnga olika tekniker för att hjÀlpa dig och minska begÀr. Appen kommer att berÀkna hur mycket pengar du har sparat tillsammans med hur mÄnga cigaretter du inte har rökt. Dessutom kommer appen ocksÄ att lÄta dig veta hur mycket kontroll du har fÄtt över din hÀlsa. Kuporna kan fÄ tips om hur man minskar begÀret. Dessutom Àr denna app den bÀsta Q / A-appen för rökare som vill sluta.

E-Cig Diary

E-Cig Diary Àr en komplett elektronisk cigarettapp som Àr en daglig dagbok. Denna app kommer att hjÀlpa till att spÄra dina vardagliga besparingar och hÄlla reda pÄ din hÀlsa. Appen har ocksÄ en kalkylator för att skapa e-vÀtska med en kokbok och mixer. Denna dagbok kommer att hÄlla ett register över dagar som du inte rökt, fÄtt dagar i livet, kostnadshantering, dagligt nikotintag och mycket mer.

Vaffle

Denna app introducerades 2018 och Àr kopplad till Heavengifts. Eftersom Facebook och YouTube Àr inte en plats för vaping, denna app utvecklades. Det har blivit en het plats för YouTube vape stjÀrnor. Denna app har samma offentliga aspekt som Facebook medan grundformatet Àr precis som Instagram.

NÀr det gÀller grÀnssnittet till app, det Àr extremt enkelt och enkelt att anvÀnda. Det finns flera funktioner som du kan komma Ät som vape mejeri, vape kalkylator, e-liquid app, vape community. Vaffle Àr en plattform för sociala medier, speciellt designad för vapers. PÄ den hÀr plattformen kan du enkelt dela dina aktiviteter, köpa nya vapes, visa dina kit och mycket mer.

Ohms lag

En annan bra vape-app Àr Ohms lag. Det bÀsta med den hÀr appen Àr dess intuitiva och enkla design. Denna app lÄter dig berÀkna watt, ström, motstÄnd, spÀnning och effekt genom att bara anvÀnda tvÄ vÀrden. Denna app Àr gratis men kommer med mÄnga annonser. För att ta bort annonser kan du betala $00,99. En bra sak med den hÀr appen Àr att den hjÀlper dig att förstÄ grunderna i vaping, sÄ att du kan njuta av den ultimata vaping-upplevelsen.

Vape Boss

Vape Boss Àr inte bara en app, det Àr en social plattform för vapers. den innehÄller tips, senaste nyhetsflöden, delning av bilder, shopping osv. Detta Àr en gratis app som erbjuder resurser till vapers. Med bara ett klick kan du hitta butiker i nÀrheten, handla med vape-produkter och hitta din favorit e-liquid.

Ladda ner appen som du gillar bÀst för att njuta av vaping. Vilken Àr din favoritvape-app? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares