TP-Link, Neffos C9A och X9 tillgÀngliga idag i Italien

FrÄn och med idag Neffos C9A och Neffos X9, de tvÄ nya TP-Link-smartphones, finns tillgÀngliga i Italien, som bekrÀftar företagets vilja att fokusera pÄ marknadens medellÄnga intervall. De tvÄ smartphones har olika egenskaper och anpassar sig faktiskt till anvÀndarnas olika behov.

Neffos C9A presenteras som TP-Links smarttelefon för startnivÄ. Tekniskt sett, enheten, dual-SIM, monterar en Mediatek fyrkÀrnprocessor a 1,5 GHz 2 GB RAM och 16 GB intern lagring som kan utökas via mikro-SD-kort upp till 128 GB. NÀr det gÀller den fotografiska sektorn hittar vi en 13 MP bakkamera med PDAF-teknik och f / lins2.2och selfie-kameran 5 MP. Displayen Àr dock en 18:9 HD + frÄn 5, 45 tum. Det finns ocksÄ Face Unlock (ansiktsigenkÀnning), för att lÄsa upp enheten.

image005

Neffos X9 erbjuder istÀllet en fullstÀndig visning för nÀstan 6 inches. Processorn Àr en okta-kÀrna frÄn 1,5 GHz bitrÀdd av 3 GB RAM och 32 GB internt minne, detta för utbyggbart. Styrkan hos denna enhet Àr den fotografiska sektorn med nÀrvaro av en dubbel bakre kamera (5 och 13 megapixlar), med f / lins2.0, medan vi hittar en sensor frÄn 8 megapixlar.

LÀs ocksÄ: TP-Link, hÀr Àr NFUI 8.0 för Neffos smartphones

BÄda enheterna har det NFUI-anpassade grÀnssnittet 8.0 med Android 8.1. Neffos X9 och Neffos C9A Àr till försÀljning i Italien respektive till det rekommenderade priset 179,99 och 119,99 euro. Neffos X9 finns i Space Black och Moolight Silver-fÀrger, medan C9A i Cloudy Grey och Moonlight Silver-varianter.


Toms rekommendation

Xiaomi Redmi 5 Plus det Àr en smartphone som kÀnnetecknas av ett utmÀrkt vÀrde för pengarna. Utrustad med Snapdragon 625 i par med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme finns att köpa igenom Amazon mindre Àn 200 euro. Du hittar den pÄ den hÀr lÀnken.

0 Shares