TrÄdlös laddning? Android 11 kommer att varna om smarttelefonen inte Àr placerad

Mer och mer smartphones anvÀnda ny teknik för att fÄ anvÀndarna bÀst. Satsningen Àr inte begrÀnsad till att anvÀnda de bÀsta processorerna och det bÀsta minnet, men det gÄr vidare, med fokus pÄ batterier och hur de laddar.

Den sista punkten har fÄtt sÀrskild uppmÀrksamhet och trÄdlös laddning Àr allt mer nÀrvarande i dessa enheter, med högre potentialer och med allt kortare tider. Android 11 har ett ord hÀr och nÄgot nytt har upptÀckts. Det kommer att varna anvÀndare om smarttelefonen Àr felaktigt placerad.

Android 11 trÄdlös laddning Google varning

En viktig ny funktion i Android 11

Med ankomsten av den första testversionen av Android 11 öppnade Google dörren till vad som kommer att bli nÀsta version av detta sistema operativo. De viktigaste nyheterna avslöjades omedelbart och lÀmnade frÀmst fortfarande mycket att upptÀcka.

Det Àr just i den dagliga anvÀndningen att smÄ detaljer upptÀcks i situationer för normal anvÀndning. Dessa visas ofta av en slump och avslöjar mycket av det som förbereds. Det hÀr Àr detaljer, men de slutar göra skillnaden.

Varning om trÄdlös laddning Àr fel

Det hÀr Àr exakt vad som hÀnde nu, med en av de första anvÀndarna av Android 11 som avslöjade en hittills okÀnd nyhet. Han vÀnde sig till Reddit för att visa med sÀkerhet vad som kommer att finnas i samband med trÄdlös laddning.

Vad anvÀndaren jotafett hittade visar att i denna nya version av Android, nÀr en smartphone placeras felaktigt i en trÄdlös laddare, kommer den att varna dig om denna situation. Det kommer bara att vara ett meddelande, men det varnar och hjÀlper anvÀndaren.

Google har mycket mer att avslöja i detta sistema

Detta Àr bara en av de mÄnga förbÀttringar som har sett de senaste dagarna. Det har ocksÄ talats om möjligheten att dölja aviseringar nÀr en video spelas in eller om nÀrvaron av en inbyggd skÀrminspelare och redo att anvÀndas.

Nu presenteras kommer Android 11 att utvecklas under de kommande mÄnaderna, som officiellt presenteras vid Ärets I / O. Vid den tidpunkten kommer mycket mer att tillkÀnnages och ytterligare tester och utveckling kommer att pÄbörjas.