Tumblr lanserar verktyg för mental hÀlsa för att ge stöd under COVID-19

Tumblr har officiellt lanserat ett nytt verktyg för mental hÀlsa som syftar till att hjÀlpa mÀnniskor bÀttre att hantera COVID-19-pandemin.

Sedan dess upptrĂ€dande – i december förra Ă„ret – och gradvis framsteg har coronaviruset (COVID-19) orsakat att alla mĂ€nniskor över hela vĂ€rlden har tvingats Ă€ndra sitt livsstil för att underkasta sig isolering och social distansering för att undvika att viruset fortsĂ€tter att spridas.

Tumblr presenterar sitt verktyg för mental hÀlsa

I anslutning till vÀlgörenhetsorganisationen Ditch the Label har Tumblr skapat ett material som kommer att finnas tillgÀngligt i maj frÄn sidan, Skicka den framÄt för att hjÀlpa anvÀndare att upprÀtthÄlla mental och emotionell vÀlbefinnande under den nuvarande globala krisen.

NÀr denna pandemisituation uppstod dÀr en social distansering har införts och döden av nÀra och kÀra har intrÀffat, har mÄnga fallit i en situation med depression, varför Tumblr har skapat innehÄll i fyra viktiga frÄgor relaterade till isolering.

InnehÄll fokuserat pÄ mental hÀlsa

Ditch the Label och Tumblr kommer att publicera 25 artiklar om psykisk hÀlsa Àmnen inklusive "sÀtt att minska stress under lockdown" och "Hur man hanterar dina kÀnslor under Coronavirus krisen."

InnehÄll som Àr fokuserat pÄ anvÀndarnas mentala hÀlsa för att hjÀlpa dem att hantera problem som hjÀlper till att upprÀtthÄlla, skydda och förbÀttra deras mentala hÀlsa, och som hjÀlper dem att hantera smÀrta, och relationer inom och utanför sitt hem, sÄvÀl som ocksÄ alternativ för att bekÀmpa tristess.

Ett bidrag för att hantera pandemin

Enligt kĂ€llaVictoria McCullough, chef för social pĂ„verkan och offentlig politik pĂ„ Tumblr har nĂ€mnt att företaget hon representerar alltid har varit ”den första raden för stöd och föresprĂ„kare för mental hĂ€lsa genom program som World Wide What and Post it Forward och detta Mental Health Awareness Month Ă€r inte annorlunda. "

Av detta skÀl kommer detta innehÄll att finnas tillgÀngligt under maj mÄnad, och hoppas dÀrigenom ge anvÀndarna ett sÀtt att rekreation och stöd för att motverka de negativa effekterna av pandemin.

0 Shares