TuneIn Radio: Eftersom idag Àr World Radio Day

KÀnner du redan TuneIn Radio-appen? Idag den 13 februari firas VÀrldsradiodagen. Det var pÄ denna dag för mÄnga Är sedan som Förenta nationernas radio först sÀnde, 1946, ett program samtidigt för en grupp om sex lÀnder.

För dig som gillar att lyssna pÄ radio och letar efter den bÀsta online-plattformen gÄr vÄrt tips idag till appen TuneIn Radio.

TuneIn Radio: Eftersom idag Àr World Radio Day

TuneIn Radio – en av de bĂ€sta apparna för Online Radio

Om du Àr en audiofil och radion Àr ditt företag, se till att lyssna pÄ vad vÀrlden sÀnder via Internet.

PÄ din smartphone, oavsett vilken plattform du anvÀnder, kommer du att kunna stÀlla in tusentals radiostationer och ha konstant glÀdje av musik frÄn vÀrlden till ditt mÄtt och önskemÄl. För att göra det, installerar du bara TuneIn Radio-appen pÄ din smartphone.

TuneIn Radio: Eftersom idag Àr World Radio Day 1 TuneIn Radio: Eftersom idag Àr World Radio Day 2

Förutom de nationella och regionala radiostationerna har appen TuneIn Radio en rad radiostationer frÄn hela vÀrlden, fördelade pÄ de mest varierande teman. Denna applikation Àr mycket komplett. Förutom gratisversionen finns det ocksÄ en betald Pro-version, som har ytterligare funktioner.

AnvÀndaren kan skapa en lista över favoritradioer och sjÀlva applikationen ocksÄ genom att föreslÄ nÄgra radioapparater och program. Förutom musikkanalerna har den livefotbollsrapporter, nyheter, podcast och radio frÄn hela vÀrlden. Det indikeras till och med som ett av de största ljudbiblioteket, med stilar frÄn det mest populÀra till det mest alternativa.

TuneIn Radio: Eftersom idag Àr World Radio Day 3 TuneIn Radio: Eftersom idag Àr World Radio Day 4

Som idag Àr World Radio Day, prova den hÀr appen och lÄt oss veta om du gillar den. Förra Äret var vÄrt förslag till appen odio. Se följande lÀnk för dess egenskaper.

LĂ€s ocksĂ„ …

0 Shares