TurboMeet, öka din anvÀndning av Meet Now i din Chrome-webblÀsare

Videosamtal Àr i ett gyllene ögonblick med utseendet pÄ dussintals tjÀnster frÄn stora företag och andra kanske inte sÄ vÀlkÀnda. Den goda nyheten för anvÀndare Àr möjligheten att vÀlja bland sÄ mÄnga alternativ, det som bÀst passar deras möjligheter. Men stora företag erbjuder i allmÀnhet stora alternativ och det Àr precis vad som hÀnder med Google och dess Meet Now-tjÀnst som du ocksÄ enkelt kan anvÀnda frÄn din Gmail.

I den meningen vill vi presentera ett Chrome-plugin som heter TurboMeet vars funktion Àr att frÀmja anvÀndningen av Meet Now i din webblÀsare.

Ge mötet nu mer potential

TurboMeet, öka din anvÀndning av Meet Now i din Chrome-webblÀsare 1

Medan dessa videosamtalstjÀnster uppfyller huvuddelen av anvÀndarnas krav kan vi alltid fÄ fler. I detta avseende, för att förbÀttra vÄr produktivitet nÀr vi skapar videokonferenser med Meet Now, verkar TurboMeet med det utmÀrkta förslaget som hjÀlper oss att röra oss lÀttare och snabbare inom videosamtalet. Det hÀr Chrome-tillÀgget fungerar genom att lÀgga till ytterligare alternativ till det som erbjuds av Google-plattformen, vilket gör att vi kan utföra ÄtgÀrder baserade pÄ genvÀgar och ha tillgÄng till funktioner som pÄskyndar anvÀndningen av Meet Now.

TurboMeet, öka din anvÀndning av Meet Now i din Chrome-webblÀsare 2

NÀr du installerar tillÀgget i din webblÀsare har du först möjligheten att konfigurera ett standard-Google-konto. Detta Àr utmÀrkt för personer som hanterar flera konton, vilket gör att de kan tilldela ett specifikt konto dÀr vi kommunicerar via Meet Now. Dessutom kan du aktivera alternativet "Auto Join" som gör det möjligt för oss att kringgÄ vÀntrummen, direkt in i mötena.

TurboMeet har ocksĂ„ alternativet "Push To Talk" som gör att du kan hĂ„lla mikrofonen stĂ€ngd och öppna den bara nĂ€r du ska sĂ€ga nĂ„got. Å andra sidan har det stöd för undertexter och Ă€ven om det fungerar pĂ„ engelska Ă€r det perfekt om vi kommer att ha videosamtal med mĂ€nniskor som talar detta sprĂ„k.

NÀr det gÀller kortkommandona kan du avsluta videokonferenser genom att trycka pÄ Q-tangenten. TurboMeets ytterligare alternativ tillÄter Äterkommande anvÀndare av plattformen att effektivisera sina videokonferensprocesser och ocksÄ komma Ät nya alternativ som kan komma till nytta. .

För att bevisa det, följ denna lÀnk.