Twitter Han kommer att ha berÀttelser pÄ sin plattform, men han kommer att kalla dem "Fleets"

Utan tvekan har berĂ€ttelser eller berĂ€ttelser blivit en integrerad del av livet för de stĂ€ndiga anvĂ€ndarna av sociala nĂ€tverk. Genom dem har mĂ€nniskor en möjlighet att dela mer personliga eller vardagliga stunder utan att kĂ€nna trycket att ha publikationen dĂ€r för alltid – eller Ă„tminstone tills du tar bort den manuellt.

Till en början var berĂ€ttelserna en förĂ€ndring som fördes av Snapchat, men snabbt Facebook han fick idĂ©n och emulerade den bĂ„de i sitt homonyma sociala nĂ€tverk och i Instagram och WhatsApp – de tvĂ„ senare Ă€r den mest framgĂ„ngsrika med funktionen.

Nu, Är senare, med berÀttelserna som fortfarande Àr allmÀnt anvÀnda och populÀra, verkar det som Twitter Du Àr redo att gÄ med i detta drag. För att göra detta har han utvecklat sin egen sistema av tillfÀlliga meddelanden och har kallat dem "Fleets".

Introduktion av flottorna, berÀttelserna om Twitter

Twitter Han kommer att ha berÀttelser pÄ sin plattform, men han kommer att kalla dem "Fleets" 1

De har fÄtt detta namn som en förkortning av ordet "flyktig", pÄ engelska, som översÀtts som "flyktig." Det Àr tydligt att inspiration till namnet kommer frÄn den flyktiga karaktÀren av dess nÀrvaro i anvÀndarkontot.

De, liksom BerÀttelser, kommer att visas separerade frÄn vanliga publikationer. För att kunna se dem mÄste anvÀndare bara klicka pÄ fotot som intresserar dem i karusellen av profiler som kommer att visas högst upp i appen.

SĂ„ fungerar flottorna

Det bör noteras att, om inte profilen Ă€r privat, kommer Fleets att vara synliga för alla – en detalj som skiljer dem frĂ„n sina premier, berĂ€ttelserna. I dessa flyktiga meddelanden kan anvĂ€ndare infoga fotografier, texter, videor och till och med GIF.

Twitter Han kommer att ha berÀttelser pÄ sin plattform, men han kommer att kalla dem "Fleets" 2"Skriv en text eller placera en bild."

De kan emellertid inte retweetas, delas eller gillaas. Efter 24 timmar pÄ plattformen försvinner Fleets frÄn den. Ja, Twitter han kommer att hÄlla dem i hans sistema under lite lÀngre tid för att upptÀcka om den nya funktionen har missbrukats. PÄ detta sÀtt skulle de ha bevis för att vidta ÄtgÀrder i detta avseende.

Det faktum att flottorna inte kan ges offentligt erkÀnnande tyder inte pÄ att de inte kan reagera pÄ dem. Dessa kommer alltid att ha en aktiv kommentarfunktion som skickar personer till direktmeddelandesektionen. Om profilen Àr offentlig kan vem som helst meddela, om den Àr privat kan bara följarna göra det.

Twitter Han kommer att ha berÀttelser pÄ sin plattform, men han kommer att kalla dem "Fleets" 3

För tillfÀllet kommer de bara att vara i Brasilien

Just nu lanseras funktionen som ett beta-test i Brasilien. DÀr kommer det sociala nÀtverket att mÀta inte bara nivÄn pÄ acceptans för den nya funktionen, utan ocksÄ se vilken typ av anvÀndning anvÀndare kommer att ge.

PÄ detta sÀtt kan de vidta för att sanktionera olÀmpligt beteende vid behov, justera sitt sistema och bestÀm om du Àr redo att kÀnna till resten av vÀrlden eller inte. Just nu Àr det bara det brasilianska landet som har tillgÄng till funktionen via appen till Twitter (för bÄde iOS och Android).

Och hur Àr det med resten av vÀrlden?

Som vi nÀmnt ligger möjligheten till expansion i en "se" som kommer att bero pÄ den prestanda som den har i Brasilien. Men bara att bedöma efter framgÄngen som berÀttelserna har haft, vore det inte konstigt om deras nya motsvarighet, Fleets, ocksÄ har samma öde.