Unc0ver jailbreak lÀgger snart till stöd för den senaste versionen av tvOS

Unc0ver jailbreak lÀgger snart till stöd för den senaste versionen av tvOS 1

Om du missade det, tillÀggs jailbreak till unc0ver stöd för iOS / iPadOS 13.5 över Memorial Day helgen via en ny 0-dagens exploatering frÄn Pwn20wnd, vilket bekvÀmt ocksÄ Àr den senaste tillgÀngliga firmwareversionen för iPhones och iPads frÄn Apple. SÄ ja, du kan bokstavligen uppdatera dina iOS / iPadOS-enheter till den senaste versionen och jailbreak det, folkens!

Men om du var uppmÀrksam pÄ meddelanden frÄn team unc0ver nÀr den första uppdateringen (v5.0.1) tappade, kanske du har lagt mÀrke till att teamet planerar nÀstan framtida stöd för den senaste versionen av tvOS, och det verkar som om nÄgra ganska intressanta saker kan komma till plattformen.

Unc0ver jailbreak lÀgger snart till stöd för den senaste versionen av tvOS 2

Tweets delas av designer @xerusdesign, senare retweetade av unc0ver huvudutvecklare Pwn20wnd, visa upp vad som verkar vara Felicity-temat som körs pÄ tvOS-hemskÀrmen. De eleganta nya ikonerna Àr ett estetiskt steg över vad Apple ger ut ur rutan, och med tanke pÄ att du vanligtvis kör fÀrre appar pÄ tvOS Àn du skulle göra pÄ iOS eller iPadOS, blir underhÄllet för sÄdana teman för att sÀkerstÀlla att de stöder sÄ mÄnga appar som möjligt mycket lÀttare.

NĂ€r det gĂ€ller nĂ€r unc0ver hĂ€mtar support för den senaste versionen av tvOS, förblir denna bit oklar. Den mest anmĂ€rkningsvĂ€rda teasern som vi fick Ă€r nĂ€r den icke-samutvecklare Sam Bingner sa att en pre-release med preliminĂ€rt tvOS-stöd skulle slĂ€ppas “snart”, och det var pĂ„ söndagen nĂ€r unc0ver v5.0.1 slĂ€pptes.

Med tanke pÄ den plötsliga Tweetstormen av tvOS-centrerade teasers verkar det som möjligt att vi kan vara nÀrmare randen till en offentlig förutslÀpp Àn tidigare, som liksom Àldre utgÄvor tidigare, skulle bli mÀrkta som en offentlig beta för större testning .

Jailbreaking the Apple TV Àr inte lika populÀr som jailbreaking iPhone och iPad, men det borde inte vara sÄ förvÄnande. De Apple TV Àr mer en nischprodukt för hemunderhÄllningssystem, och den har fler begrÀnsningar med hjÀlp av programvara Àn för en palmstor dator som iPhone eller iPad. De största orsakerna till jailbreak en Apple Tv ska tillÄta strömningstjÀnster frÄn tredje part, webblÀsare eller USB-lÀsningsfunktioner för USB-flashenheter.

Kommer du att jailbreaking din Apple TV nÀr unc0ver hÀmtar support för de senaste tvOS? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.


0 Shares