[Update: Clear skies again] Dagens prognos för Googles vÀder inkluderar offline-servrar med risk för avbrott i tjÀnsten

Om du Àr som jag Àr majoriteten av dina interaktioner med Google Assistant Àr frÄgor om vÀdret. Hur Àr det nu? Hur blir det i morgon? Regnar det i Seattle? Just nu, men sÄdana frÄgor blir obesvarade, eftersom Google verkar ha problem med att leverera vÀderinformation för mÄnga.

Vi fĂ„r rapporter om att assistenten inte kan leverera aktuell vĂ€derinformation eller prognoser genom de flesta vĂ€gar. Att frĂ„ga en assistentutrustad högtalare returnerar ett felmeddelande (“TyvĂ€rr, jag förstĂ„r inte”), medan en frĂ„ga pĂ„ en telefon visar en temperatur pĂ„ noll grader och ett förslag att kontrollera weather.com.

[Update: Clear skies again] Dagens prognos för Googles vÀder inkluderar offline-servrar med risk för avbrott i tjÀnsten 1
Jag tror inte dig, Google.

Pixel-enheter visar inte heller vÀdret pÄ startskÀrmen eller lÄsskÀrmen. Google-appens vÀdergenvÀg visar den bekanta lilla groda-fella som ser förvirrad ut (som sett ovan), vilket Àr roligt, men inte sÀrskilt informativt.

Om du behöver veta hur vÀdret Àr innan det hÀr sorteras ut verkar det fortfarande fungera att googla det frÄn en stationÀr webblÀsare (liksom miljoner andra vÀderinformation online). Du kan ocksÄ gÄ ut.

Google verkar ha löst vÀderproblemen, eftersom prognoserna fungerar bra för oss Äterigen, bÄde pÄ Assistant pÄ telefoner och hemanordningar.

Försök rulla

0 Shares